Dersizle Forumları

Full Versiyon: sizce össyi kazanabilirmiyim?
Şu anda tam olmayan bir veriyonu görüntülüyorsunuz. Tam versiyonu görmek için, buraya tıklayın
morfiy
arkadaşlar bu saatten sonra bana gülüceksiniz ama açık konuşmak istiyorum be n sene başından beri kitabın kapağını açmış birisi deilim ama napıyım sewmiyorum şu dersleri sewmiyorum işte yinede gayret ediyorum bi kaç test çözmeye başladım bu saatler de öss yaklaştı ya gecen senede girdim ama hiçte iyi deildi bu sene 2 . girişim gecen seneden bi fark olucağını snmıyorum sizce bu saatten sonra ne yapmalıyım arkdaşlar yada bu saatten sonra ne yapılırki uzgun3uzgun3 walal ben bitmişim sizcede öyle deilmi ? hepinizin yorumlarını bekliyorum arkadaşlar buna ihtiyacım war sanırım uzgun3
hiçbir şey için geç değildir ama bir yerden başlamak gerekli evet biraz geç kalmış olabilirsin ama genede elinden geleni yapmaya çalış bence... başarılar
morfiy
saol arkadaşım bu sne tek istediğim bi universte kazanmak tem amacım idealım b başka bişi istemiyorum zaten yinede tşkler söylediklerin için herkesin yorumlarını bekliyorum arkadaşlar uzgun3
kazanırsın siritan
kazanmak istiyorsan artık uyanmalısın.eğer bir şeyi gerçekten istiyorsan tutacaksın ve bırakmayacaksın.insanlar bir kere çalışıp bir şeyler başarıyorsa sen 10 defa çalış ama mutlaka o şeyi elde et.bana öyle geliyor ki sen hala yeterli çalışmıyorsun.sıkılabilirsin ama seni kendinden başka da kimse kurtarmayacak.
sizce össyi kazanabilirmiyim?

bunu biz bilemeyiz
cevabı sende arkadaşım

1 ayda geceni gündüzüne katıp bütün konuları bitirebilir 1 ayda tekrar ve test , deneme önümüzde önünde 2 ay olduğuna göre program bu hadi kolay gelsin tabi birde dersizleden faydalanacaksın geriye bakmayacaksın çözemediğin soruları kolay zor ayırt etmeden dersizlede cevaplarını öğren iş sana kaldı ben dürüst bir şekilde fikrimi söyledim hadi başla bakalım
Kazanıp kazanamayacağını bilemeyiz. Ancak gece gündüz ders çalışıp konuları anlarsan kazanırsın.
Ben 2. dönem çalışmaya başladım, herkes çok geç falan diyordu ama bu seneden çok ümitliyim. Kimseyi takma, çalış.
morfiy
saolun arkadaşlar hepinizin yorumlarını bekliyorum....
ilginç bi soru.bize düşmezki yorum yapmak.allahın işine karışılmaz.allah biliyo
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Referans URL