slm arkadaşlar benim bölüm sözel 1 mat 1 de yaparsam ekstra puan sözelim iyi ama mat 1 den çakmıorum derste soru çözüyorum ama testlere gelince tık yok cesaret edemiyorum napıcam yardım edin lütfeeennn görüşlerinizi bekliorum allah hepimizin yardımcısı olsun umarım emeklerimiz boşa çıkmaz

sana mat 1 konularını sırayla çalışmanı öneririm.ilk önce sayılardan başlayıp sona doğru çalışmalısın.kitabı açtın direk parabolleri çalışmaya başladın.diğer konularda eksiklerin olduğu için tabi ki bu konuyu kafanda oturtman güçleşecek.daha sonra piyasadaki en yalın ve ilk adım için olan kitaplardan edinmeye çalış.ve konu anlatımını çalıştıktan sonra mutlaka çözümlü örneklere bak daha sonra cevaplı sorulara geç.çözemediğin soruları bir kenarda bekletme.mutlaka deneyimli birilerinden yardım almaya çalış.
paylaşımın için teşekkürler öss de başarılarr

walla aynı sorun bendede war we hala dvm ediyo inş sorununu aşarsın
aynenn

wala bak ben böle yapıom enn basit mat 1 konularını belirle ve onlar üzerinde dur en mantıklısı ilk önce ders izle ve diğer kaynaklardan dersleri ören çözümlü sorulara bak soru yapılarına felan nasıl çözeceğini anla bol bol test çöz bu arda mat 1 en çok sayılar ve problemlerden çıkıyo ikisi 10 tane yapar bunlar basit konuları en azından basit konulara ağırlık wer kaç tane çıkarırsan kardır ben suan böle yapıom umarım kazanırsın. bide sözelden suan sadece çalıscaksan dil bilgisine çalış .aklında olsun (allah c.c ) yardımcımız olsun başarılar
benim mat 1 genel olarak full geliyor bunu lise 1 deki çalışmama borçluyum mat 1 hepimizin bildiği gibi yeni sistem lise 1 lerin konularını içeriyor geçen sene lise 1 ken aynı durumda bi öss öğrencisiyle beraber çalışmıştım sonuç olarak iyi bi net çıkardı sende lise 1 den matematiği iyi olan birinden yardım alabilirsin veya arkadaşların söylediği gibi konu anlatımlı ve çözümlü soruları içeren bir kitap alıp onu inceleyebilirsin bunlar sayesinde mat 1 iyi gelir
mat yine yapıyorum da geo1 den üçgende açıdan başka bişi yapamıyorum çember,dörtgen fln...

geometri iyi yapmanın yolu çok soru tipi görmektir bunun için çok test çözmelisin ve başlangıçta konunun notlarını yanında bulundurabilirsin öğrendikçe notlara bakma ihtiyacı kalmayacaktır