Dersizle Forumları

Full Versiyon: BARAJ
Şu anda tam olmayan bir veriyonu görüntülüyorsunuz. Tam versiyonu görmek için, buraya tıklayın
ARKADŞLAR BEN DERSANEDE BARAJI ZAR ZOR GEÇİYORUM AMA ÇALIŞIORUM KONULARI BAŞTAN ALIORUM GÜNDE 350 SORU ÇÖZÜYORUM AMA DENEMLERDE SÖNÜYORUM MORALİM ÇOK BOZULUYO NE YAPMAM GEREK FİKRİ OLAN WARMIIIkizgin PAYLAŞIMLARINIZI BEKLİORUM SEVGİLERRR pardon ya unutmuşum yazmayıı
ALANIM SÖZELL
alanın ne? ona göre bir şeyler söyleyebiliriz
Arkadaşım hangi bölümdesin ve barajı birden ikidenmi hangisinden geçemiyosun birazda açıklayıcı yazarsan elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalısırız
dostumxxtt
çalışıyorsun ama konuları kavrayamıyorsun ve yeterli çalışmıyorsun ....350 soru fikride yalan bence bizim de dersanede hocalarımız günde 500 en az en fazla 1000 çözeceksin diyolar ama ben birgün gerçekleştirmedim üniverste birazda kapasite işi yani okul hayatınnda iyi olması gerekiyor....bence az zaman var eğer sözelciysen günde 5 saat edebiyat türkçe çalış en çok puan getiren dersler sayısalcı isen mat 1 mat 2 fen1 fen 2 günde en az 10 saat başka yolu yok ben öyle yapıyorum say 1 270 geldim say 2 daha dün 255 aldım hedefim küçüktü ama şimdi ankara tıp hayallrim hepimiz çalışıyoruz çalışmaktan sıkılıyoruz ama hayat zaten çalışmak değilmi böyle bir sistem ilede elimizden geleni yapmalıyız sadece çok çalışmak değil arkadaşlarımız ile gezmek alışveriş yapmak kitap okumak dengeli beslenmek unutmamalıyız önce kendine inan gerisi peşinden gelecektir sonra değer verdiğin ailenide düşün eminim onlarda senin ile sınava koşuyorlardır birazda onlar için çalış bunu onların herzamanki yüz ifadesinde görebilrsin ...etkili çalış bilmediğin yapamadığın soruları siteyeyaz inan ben siteden çok şey ögrendim bilmemek ayıp deği ögrenmemek ayıp şunuda unutma illaki bir üniverste olcak diye bir şey olmamalı buğün bibnlerce ögrenci 2 yıllık ve aö okuyor hepsi güzel bölümler yeterki biz elimizden geleni yapalım bunları sende şu kalan zamanda birşeyler yapasın diye anlatdım bir suç işlediğisenm affola kolay gelsin
morfiy
hangi bölümde okuyorsun alanın ney we kaç puan yapıorsun yada soruları çözerken aklın nerde?
ARKADAŞLAR İNANMIYORUM SİZLERE SEMİHA ARKADAŞIMIZ SİZDEN FİKİR OLMAK İÇİN BURAYA KENDİ DURUMUNU YAZMIŞ. SİZİN KIZI BİR DÖVMEDİĞİNİZ KALDI BENCE ONA YARDIM ETMEK İSTİYOSANIZ(yazdıklarınızdan istemediğiniz anlaşılıyo)ONU KARAMSARLIĞA İTECEĞİNİZE BİR YOL GÖSTERİN bu onun sizden istediği yardıma bir cevap olur bence.sizler çok bencil olmalısınız ki bu derece sert kararlarınız var.semiha bence herşey sende başlayıp sende bitiyo gerçekten kazanmak istiyosan moralini bozma denemlerin kötü olabilir ama üniversite sınavında belki daha iyi sonuçlar alırsın.kendine güven ve bir süreliğine olumsuz, seni karamsarlığa düşürecek görüşlere ve olaylara perde çek senin için daha iyi olur.şunu da unutma geçekten çalıştığına inanıyosan elinden gelenin eniyisini de yapıyosan kazanacağına da inanmalısın.bu biraz da şans işi.SANA İYİ ÇALIŞMALAR kazanacaksın...
kuççuk avukatcım biz ona dioruzki sordun soruya cvp werebilmek için brz daha açık anlat derdini anladın sen onu yazılarımızı ii oku
ablacım benim öss ye iki senem var lise 2 yim benim tavsiyelerim ne derece doğru olur bilemem ama bundan önceki oks sınavımda nisandan itibaren günde 1000 soru çözüyordum fakat konuları bitirmiştim bunda en büyük güç stressiz olmamdı kendimi çalışırken mutlu hissediyordum tabi bu oks öss daha önemli ama kendini telaşa verme rahat ol bence şu zamandan sonra konulara çok ağırlık verme bildiklerini tam anlamıyla yapmaya çalış mesela çözümlü örnekleri devamlı incele cevabı kapat yorum yap sorulara bunun gibi alıştırmalar sana yarar sağlar diye düşünüyorum
Referans URL