hangi üniversiteyi ve neden tavsiye edersiniz? üniversitede okuyan arkdaşlarmzn cvplarnı beklyrm...
yine çok faydalı bi konu

istek yapabilir miyim

özellikle iç mimarlık ve çevre tasarımı bölümü olarak hacettepeyi mi , 9 eylülü mü tavsiye edersiniz?çok istiyorum bu bölümü,ama çok kararsızım

ben bi ankaralı olrk sana hacettepeyi tavsiye ederm

ii bi üniverste nese birz tarflı davrandm umrm hakettğn yeri kaznrsn hoşçakal

tavsiyen için saol

bende bir istekte bulunayım.ben hukuka gitmek istiyorum bu bölümde ankara hukukun en iyi olduğunu biliyorum ancak İstanbul'u da çok seviyorum o yüzden marmaraya da gitmek istiyorum.İstanbuldaki arkadaşlardan marmara hukuk hakkında biraz bilgi rica ediyorum teşekkürler..
sanırm üniverstede okuyanlar ne üniversitelrnden memnn ne de bölmlernden...çünkü bi tavsiye yok

en iisi herkes kafasına göre takılsn.
bende mimarlık ve şehir we bölge planlama hakkında bilgi istiycem ama cewap weren olmıycak biliyorum.ama eğer üniw. arkadaşlar warsa bi baksalar hani
bende hukuk istiyorum.marmara yada dokuz eylül olursa iyi olur.gazi hukuk ta olabilir.3 ünü tercih etmeyi istiyorum.2yılım var.fikrim değişmez. kesinlikle avukat olmalıyım.ilk tercihim hangisi olsun sizce.abi ablalardan tavsiye istiyorum.bana hangisi yakışır?hangisinden mezun olursam rahat iş bulabilirm?birazda çevre lazım tabi.babam avukat ama o bana destek olmuyo

kendi çabanla adam ol diyo.bende abi ablalarımdan bilgi istiyorum.sağolun
ben pamukkaleyi tavsiye etmiyorum...
ben dokuz eylül matematik öğretmenliği istiyorum fakat diğer bir seçimimde bilgisayar öğretmenliği veya mühendislği anadolu öğretmen lisesinde olduğumdan öğretmenlik puanım var bunu kullanmak da istiyorum sizin fikriniz nedir?
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8