25-04-2007, 05:42 PM
25-04-2007, 05:54 PM
o zaman sizler de bu atışmaya son verin

25-04-2007, 05:55 PM
_cizgi_ Demişki:
kimseyle tartışmamıza gerek yok.
ortada sadece bir program var. eleştirilerimizi ve düşüncelerimizi program üstünde yogunlaştırmalıyız. onu kullanan kişiler üzerinde değil!!!!
evet tartışmaya gerek yok ama haziranın bu programı ne kadar bilip bilmediğini bilmiyoruz. o olayın diğer yönünden yani merak ve bağımlılıktan bahsetmiş bu programın neler yapacağından bahsetmemiş...
şuda bir gerçek ki sen o programın bazı incelikleri biliyor olabilirsin ama bunu herkes bilmiyor sadece bir kaç yönünü bilerek yetiniyor....
en iyisi fazla uzatmayalım iyi çalışmalar...
Haziran
25-04-2007, 08:59 PM
Özür Diliyorum Kullananlar üStüne Alındıysa.Daha Düne Kadar ßende Kullanıyordum Discovery'i
Niye ßöyle Üstüme Gelindi ki.ßen SADECE Ki$iSel Fikrimi ßelirttim.Eger Ki ßu Programı Kullananlar Hakkında Qlumsuz ßi$eyler Söylemiş Qlsam ßile Siz ßunun Aksini İddia Edemezsiniz.Renkler Ve Zevkler Meselesi 
Tekrar Özür Diliyorum Üstüne Alınanlar Yada Hedef Alarak ßu Yorumları Yaptıgım Dü$ünüLdüyse.
Yorum Yapmayacagım Artık.ßöyle Yanlış Anlaşılmak Ho$ ßi durum DegiL.
İyi PayLa$ımLar..
Niye ßöyle Üstüme Gelindi ki.ßen SADECE Ki$iSel Fikrimi ßelirttim.Eger Ki ßu Programı Kullananlar Hakkında Qlumsuz ßi$eyler Söylemiş Qlsam ßile Siz ßunun Aksini İddia Edemezsiniz.Renkler Ve Zevkler Meselesi 
Tekrar Özür Diliyorum Üstüne Alınanlar Yada Hedef Alarak ßu Yorumları Yaptıgım Dü$ünüLdüyse.
Yorum Yapmayacagım Artık.ßöyle Yanlış Anlaşılmak Ho$ ßi durum DegiL.
İyi PayLa$ımLar..
25-04-2007, 09:24 PM
tamam. konuyu kapatalım artık. belkide ben fazla üstüme alındım.
Haziran arkadaşım yorum yapmayacağım derken umarım sadece bu konudadır. yoksa genel anlamda paylaşımlarını ve yorumlarını bekliyoruzz.
Haziran arkadaşım yorum yapmayacağım derken umarım sadece bu konudadır. yoksa genel anlamda paylaşımlarını ve yorumlarını bekliyoruzz.

07-05-2007, 06:01 PM
ya ben bu programla ilgili bişey sorcam.şimdi diyelim karşımdaki insanınn msn bu sürümden benim görüntü resmimi alınca direkt onun görüntü resmide benimkinden mi olur acaba yardımcı olursanız sevinirim.....yani hani çalabiliyolarya diyelimki çaldı direkt onun görüntü resminde görülürmü resim ...
07-05-2007, 07:02 PM
o senin görüntü resimini alınca senin resimin ile onun görüntü resimi aynı gibi gözükebiliyor...
08-05-2007, 09:25 AM
cvp için teşekkürler
08-05-2007, 02:54 PM
kasperiniz yoksa bilgisayarınıza bu programdan virüs bulaşır arkadaşlar başıma geldi çünkü
ayrıca iki kere üst üste alt tuşuna basarsanız karşıdakinin görüntü resmi sizinkine kopyalanır. 
ayrıca iki kere üst üste alt tuşuna basarsanız karşıdakinin görüntü resmi sizinkine kopyalanır. 
09-05-2007, 01:31 PM
Ben sürekli soru soruyorum ama bişey aklıma takıldı bu sürümle ilgili ..karşımızdaki kişinin sürümü discovery live ise benim kişisel kendi maillerimi yada iletilerimi görebiliyomu acaba...vede mesela görüntü resmi çalabiliyoya sadece bizim o anki görüntü resmimizimi yoksa önceki görüntü resimlerimizide çalabiliyomu yani resim değiştirirken önceki kullandığım resimler kayıt oluyoya onlarıda alabiliyomu acaba şimdiden teşk.