Dersizle Forumları

Full Versiyon: sınawa yaklaşırken...
Şu anda tam olmayan bir veriyonu görüntülüyorsunuz. Tam versiyonu görmek için, buraya tıklayın
Arkadaşlarr malumm sınawa çok az kaldııı..hem okul hem öss çalışmaları baya yoqunn.ben kendimde çok deişimler qörüorumm.mesela sadece dersler war aklımda.arkadşlarımdan falan çok uzaklaştımm.sizde bi deqişiklik warmıı.yani bunlar normal mi paylaşırsanız sewinirimm.
bence normal şeyler çünkü aynı şeyler banada oluyo telaşa gerek yok aynen dewam bu işi başarıcaz
galiba bende biraz anormallik var arkadaşlar.çünkü derslerden tamamen kopmuş durumdayım kitap, kağıt ve kalem igördügüm zaman miğdemde bulantılar hissediyorum artık,soruların yüzüne bile bakamıyorum ACABA BU SORUN YALNIZ BANAMI AYİT.diye çok merak ediyorum
Yeni bir kız arkadaşı dahi edindim, sınavın yaklaştığına dair herhangi bir stres yok bende.
Günün belli saatleri ders çalışıyorum, (günlük yaklaşık 6 saat çalışıyorum) onun dışında -daha önce de böyle yapardım- hiç ders çalışmıyorum ki bu eski düzenimde olduğu anlamına geliyor

Yalnız biz dershanece ikinci bölüme yeni başladık. Yani şuan edebiyat, mantık ve ülkeler coğrafyalarının giriş konularındayız. Sizce bu kadar geç başlaması iyi mi?
Ben bitirimeyeceğimizden çok korkuyorum, buna tedbir olarak sene başında bu dersleri çalışmıştım.

özlemcim Demişki:

galiba bende biraz anormallik var arkadaşlar.çünkü derslerden tamamen kopmuş durumdayım kitap, kağıt ve kalem igördügüm zaman miğdemde bulantılar hissediyorum artık,soruların yüzüne bile bakamıyorum ACABA BU SORUN YALNIZ BANAMI AYİT.diye çok merak ediyorum

Az çalışmama rağmen bana da oluyor. Mesela coğrafyayı hiç sevmiyorum, coğrafya testleri gördüğüm zaman tiksiniyorum. Bu, coğrafyaya çok çalışıp yeterince başaramadığımdan kaynaklanıyor (yani öyle düşünüyorum); fakat yeni şeyler öğrendiğim ülkeler coğrafyasını okumak, ezber yapmak, ülkeler coğrafyasına çalışmak çok zevkli geliyor. Bence çok çalıştığın dersleri bırak, biraz farklı -az çalıştığın- derslere çalış. Daha sonra o dersleri özleyeceksindir. siritan
furkann bence senin için çok iyi bişeyy eski düzeninde qitmekk.6 saat yeter de artar da bencegozkirpayrıca baksana artıkk derslerden keyif bile almaya başlamışsın.darısı başımıza ne diimsiritan
özlemcim Demişki:

hayır sadece sana ait değil arkadaşım.aynı şey bendede var.ama elimden geldiğince bu sorunu aşmaya çalışıyorum.arkadaşların çözemedikleri sorulara yardım ediyorum yada kendi yapamadığım soruları sizlere soruyorum.kağıt üzerinde çalışmak başımı döndürüyor.1 haftadır bilgisayarda çalışıyorum.forumdan döküman indirdim birsürü ve video izliyorum.haftada 1 defa dersane denemesine giriyorum.sınavda başıma ağrılar giriyor.kitapçığa bakarken gözlerim sulanıyor ve yanıyor.artık kendimi hiç iyi hisstmiyorum.kalbim sıkışıyor.bugün doktora gittiim.stresten sııkışıyor dedi.kendini sıkma rahat ol dedi(demesi kolay çünkü)
hayırlısı olsun.insallah genç yaşta kalpten gitmemuzgun
iyi akşmalar
nazlı gizem Demişki:

furkann bence senin için çok iyi bişeyy eski düzeninde qitmekk.6 saat yeter de artar da bencegozkirpayrıca baksana artıkk derslerden keyif bile almaya başlamışsın.darısı başımıza ne diimsiritan

Teşekkür ederim Nazlı Gizem. İnşallah herkes streslerinden kurtulur.
Ayrıca ben size, the_reason arkadaşımızın dediğine yakın bir şeyi tavsiye ederim: Arkadaşlarınıza ders anlatın.
Ben dershanede araştırıdım biraz, hangi arkadaşımın hangi konuda eksiği var. Mesela Psikoloji, Tarih ve Türkçe konularında bir çok arkadaşa yardım ettim. Öğretmen gibi, tahtada ders anlattım. Bana çok faydası oldu, bildiğim konular hakkında daha iyi yorumlar yapabiliyorum artık, çünkü bir arkadaşınız size soru sorduğunda yanıt vermek için çok farklı yolları düşünüyorsunuz. Tavsiye ediyorum bu tür şeyler yapmanızı, hem arkadaşlarınız hem de sizin için çok iyi olacaktır; fakat ben şu Türkiye coğrafyasını bir türlü halledemedim. gozkirp
bende çalışamıyorm.össye yönlik hiç çalışamyrm.yazılılardanda sıkıldım bu hafta full doluyuz.artık çalışmak bile istemyrm.ama bazen çok istyrm.ama bi türlü başına geçemyrm.sürekli bişiler engelliyor beni.masanın başına geçemyrm....
ayrıca bende ark.lık açısından hiç bi değişme olmadı.sadece ders çalışma isteğim yok herzamanki gibi
allah yardımcımız olsun
yorumlarınız için tşekkürler.hepimiz için çok zor ama son zmanlarımız .artık şöyle yapmaya karar werdimm.haytı kendime zehir etmek yerinee furkanın dediiqi qibi deişik yönlerle çalışmaya dewamm edicemm.yarın ilk işim bunu denemk olucak saol furkann
yorumlarınız için tşekkürler.hepimiz için çok zor ama son zmanlarımız .artık şöyle yapmaya karar werdimm.haytı kendime zehir etmek yerinee furkanın dediiqi qibi deişik yönlerle çalışmaya dewamm edicemm.yarın ilk işim bunu denemk olucak saol furkann
Sayfalar: 1 2
Referans URL