Dersizle Forumları

Full Versiyon: Dersizle Forumları 1 yaşında...
Şu anda tam olmayan bir veriyonu görüntülüyorsunuz. Tam versiyonu görmek için, buraya tıklayın

Forumumuz bugün itibariyle 1. yılını doldurmuştur.
Bugüne gelmemizde emeği geçen herkese teşekkür ederiz.
Doğum günümüz için hediyeleriniz, sınav sonundaki sınav sonuç belgeleriniz olacaktırsiritan

Herkese iyi çalışmalar dileriz...

dersizle.com ailesi.

ONUR Demişki:

Forumumuz bugün itibariyle 1. yılını doldurmuştur.
Bugüne gelmemizde emeği geçen herkese teşekkür ederiz.
Doğum günümüz için hediyeleriniz, sınav sonundaki sınav sonuç belgeleriniz olacaktırsiritan

Herkese iyi çalışmalar dileriz...

dersizle.com ailesi.

İYİ Kİ VARSIN DERSİZLE NİCE MUTLU YILLARA BU SİTENİN KURULMASINDA VE İLERLEMESİNDE EMEĞİ GEÇEN HERKESE TEŞEKKÜR EDERİM...
co-pilot'a katılıyorum.

siteye emeği geçen herkese teşekkür ederim...
İYİKİ VARSINIZ NİCE MUTLU YILLARA HEP BERABER DAHA DA BUYUYEREK İNŞALLAHsiritanCOK TESEKKURLER TUM DERSİZLE AILESINE BUTUN EMEKLERI VE HERSEY İÇİN...
sitenin daha nice yıllara ulaşması temennilerimle..şu anki varolan başarısına daha da güzel işler katarak ilerlemesini dilerim..Allah razı olsun böylee bir imkanı biz öss zedelere karşılıksız sunduğunuz için..ayrıca yaşgünü hediyenizi de inşallah en güzel şekilde teslim edeceğiz az kaldı..siritansevgiyle kalın..siritan gul gul
sizlere katıyorum arkadaslar umarım daha cok kişiye ulasırsınız herkes böyle güzel bir siteden yararlanırsiritaniyi ki böyle bir site var ve daima olurgul
Allah Sizi Başımızdan Eksik Etmesin.Nice Senelere İNşallaH
Öncelikle Gerçekten Böyle Bir Site Yaptıgınız İçin TEŞEKKÜRLER.Bana bu siteyi öneren Genc_Muhendis'de TŞK'ler ALLAH EMEGİNİZİ BOŞA ÇIKARMAZ İNŞALLAH DERSİZLE.COM
ONUR admin;
Doğum günümüz için hediyeleriniz, sınav sonundaki sınav sonuç belgeleriniz olacaktır.

Yazmış gerçektende öyle burdaki arkadaşların sınav sonucları onlardan çok ben merak ediyorum kazanırlar inşallah bekleriz onları agırlamaktan gurur duyarız siritan
arkadaşlar umarım sitemiz dahada büyür herkes''aa! ben o siteyi bilyrmçok güzel bi site....''der yani herkesiz dilinde olur(ki zaten öle)
dersizle ailesi olarak herzaman burdayım.emeği geçen herkesden allah razı olsun bizlere böyle güzel bi okadarda faydalı siteyi karşılıksız olarak bizlerle paylaştıkları için.ne mutlu bizlere dersizle nin ilk yılında bizlerde warız.(arkadaşlar eğerki saçmaladysm k. bakmayın birazcık dewrik oldu ama)
İYİKİ DOĞDUN DERSİZLE İYİKİWARSIN
DAHA NİCE YILLARAsiritansiritan
bu sitenin kurulmasında emeği geçen herkesten allah razı olsun. ve Allah hayatlarının hiçbir aşamasında zorluklara karşılaştımasın. onlar nasıl ki bizi bu zor zamanımız da yalnız bırakmadı, Allahta onları hiçbir zaman yalnız bırakmasın.

DAHA NİCE NİCE NİCE YILLARA... iyilik ve güzelliklerle dolu bir ömür sizlerin olsun...

herkese çok teşekkürler...
Sayfalar: 1 2
Referans URL