Dersizle Forumları

Full Versiyon: TARİH DERSİ
Şu anda tam olmayan bir veriyonu görüntülüyorsunuz. Tam versiyonu görmek için, buraya tıklayın
ARK.TARİH DERSİNİ ÇABUK UNUTUYORUM BUNUN NEDENİ NEDİR?
ÖNERİLERİNİZİ BEKLİYORUM...[color=blue]
waterlily.88
ARKADAŞIM BEN SAYISAL ÖĞRENCİSİYİM FAKAT BENİM TARİH BİLGİM İYİ BUNUN SEBEBİ EZBER DEĞİL SADECE OLAYLARIN TARİHİNE GÖRE YAPTIM ŞİMDİ BANA KİM Bİ SORU SORSA TARİHLE İLGİLİ ÇOK KOLAY Bİ ŞEKİLDE CEVAP VEREBİLİYORUM.TARİH DERSİNİ SEN EZBERLEMEK İSTERSEN ÇABUK UNUTURSUN.SENİN YAPMAN GEREKEN TARİHLERİ BİLMEN VE OLAYLARI TARİHE GÖRE YORUMLAMAN LAZIM YANİ OLAYLARDAKİ TARİH SIRASINI MUTLAKA BİLMELİSİN.
waterlily.88 Demişki:

ARKADAŞIM BEN SAYISAL ÖĞRENCİSİYİM FAKAT BENİM TARİH BİLGİM İYİ BUNUN SEBEBİ EZBER DEĞİL SADECE OLAYLARIN TARİHİNE GÖRE YAPTIM ŞİMDİ BANA KİM Bİ SORU SORSA TARİHLE İLGİLİ ÇOK KOLAY Bİ ŞEKİLDE CEVAP VEREBİLİYORUM.TARİH DERSİNİ SEN EZBERLEMEK İSTERSEN ÇABUK UNUTURSUN.SENİN YAPMAN GEREKEN TARİHLERİ BİLMEN VE OLAYLARI TARİHE GÖRE YORUMLAMAN LAZIM YANİ OLAYLARDAKİ TARİH SIRASINI MUTLAKA BİLMELİSİN.
evet arkadaşa katılıyorum ben tm öğrencisiyim. açıkcası tarihi sevmiyorum ama sınavı kazanmak için mecburen sevmesemde çalışmak zorundayım. bence sende ezberleme de olayları sınıflandırarak çalış daha başarılı olursun çünkü ezber yeteneğin ne kadar da kuvvetli olsa kısa zaman da unutursun bu da boşuna vakit kaybı olur ve canını sıkar.
arkadaşlar sınıflandırmayı nasıl yapıyosunuz ve tarihleri ezberlemek daha zor değil mi?
AYRICA bu konuları burda konuşmamak gerekiyor sanıyorum ama cevapta bekliyorum....
Referans URL