www.dersizle.com anasayfasında anlatılanları uyguladıkları halde (Genelde ayarlarla ilgili bir sorun yapılmaktadır) sitemizdeki yeni ve eski videoları veya bilgisayarınızdaki videoları izlemede sorun yaşayan arkadaşlar aşağıdaki alternatif video codec pack'i indirip kurarak sorunlarını halledebilirler.
Aşağıdaki program hem İnternet Explorer'da hem de Firefox da videoları sorunsuz çalıştırmaktadır.
Video Codec Pack İndir >>>
Kurulumu İzle >>>
sağ tıkla, farklı kaydet yap.
sende saol fatih. film için falanda işe yarıyo bu codec

bu bilgilendirme iyi oldu bu tarz sorular artmaya başlamıştı buna cvp olarak güzel bir anlatım teşekkürler...
Arkdaşlar bende real player ı kaldırmak istiyorum da kaldıramadım yardımcı olur musunuz?
Arkdaşlar bende real player ı kaldırmak istiyorum da kaldıramadım yardımcı olur musunuz?
kaldırırken nasıl bir hata verdi.
normal kaldıramadıysan biraz açıklama yapman gerek

Tekrar kur, "program ekle/kaldır" dan kaldır.
Emeklerinize sağlık..
Sevgili Adminlerimiz..
paylaşım için teşekkür ederim...
ya arkadsar ben dersızle sıtesınden vıdeo ızlemek ıcın real player adlı kurulumu bılgısayarıuam ındırdım ve kurduımama sıtedekı vıdeoalrı oradan seyredemıyorum sıte kendı sayfası ıcerısınde kucuk bı ekranda acıyo ne yapmalıyım baska sekılde bnasıls eyredebılrım tskler gorsuruz