Dersizle Forumları

Full Versiyon: REA KOD İLE İLGİLİ BİR UYARI
Şu anda tam olmayan bir veriyonu görüntülüyorsunuz. Tam versiyonu görmek için, buraya tıklayın
waterlily.88
REA KOD ADLI BİR HACKER REKOR DENEMESİ İÇİN TÜM TÜRKİYEDEKİ KULLANICILARIN ADRESLERİNİ İMHA EDECEGİNİ SÖYLÜYOR VE YAPIYOR ONUN İÇİN SAKIN LİSTENİZE REA ADLI BİR MSN ADRESİ KAB UL ETMEYİN ARTI TÜM LİSTENİZDEKİLERİ UYARIN ÇÜNKÜ LİSTENİZDEN BİRİ KAB UL EDERSE SİZDE ÇÖKÜYORSUNUZ BİR SÜRÜ TANIDIK KİŞİLERİN ADRESLERİ HACKLENMİŞ BEN LİSTEMDEKİ HERKESE GÖNDERİYORUM SİZDE GÖNDERİN
bende o kurbanlardan birisi olabilirmiyimuzgun
2 gündür açılmıyor msn adresim.hacklendim dimiuzgun3 lanet olsun yauzgun3
waterlily.88
ARKADAŞIM ŞİFRENİ DEĞİŞTİR DAHA SONRA PAROLANI DA BAYA ZOR BİŞEY YAP.BENDE DE OLDU BEN BÖYLE DÜZELTTİM.
bana bunu yaşatmaya ne hakları varki?allahın gerizekalı yaratıkları.çok büyük bi marifet yaptınız?arkanızdan ettiğim sözler size bi 10 yıl yeter.bu 10 yıllık süreçte iki yakanız bir araya gelmez muhtemelen.hacklendiğimi hiç tahmin etmemiştim.2 gündür msn imi açmaya uğraşıyorum.herhalde teknik sorundur falan diye düşündüm.ben şifre falan deiştiremem canım arkadaşım.yardım etmeye çalıştığın için çok sağol.alsınlar bakalım napcaklar???
http://www.dersizle.com/forum/showthread.php?tid=9494

bu konu daha önce verilmişti.yukarıdaki linkten bakabilirsin...
waterlily.88
teşekkürler fire_man1 .bana da bugün böyle bir e mail geldi ve bende bunu paylaşmak istedim.
konu kilitli.
Referans URL