Dersizle Forumları

Full Versiyon: Real player
Şu anda tam olmayan bir veriyonu görüntülüyorsunuz. Tam versiyonu görmek için, buraya tıklayın
Arkadaşlar ben real player ı kaldırmak istiyorum ama prgram ekle kaldır da kaldıra tıkladığımda hata çıkıyor ve kaldırmıyor..Ne yapabilirim sizce?
dersizleci Demişki:

Arkadaşlar ben real player ı kaldırmak istiyorum ama prgram ekle kaldır da kaldıra tıkladığımda hata çıkıyor ve kaldırmıyor..Ne yapabilirim sizce?

tam olarak ne hatası alıyosun ben kaldırımında sorun yaşamadım...
'Uninstaller component missing'

diye bir hata geliyor..
dersizleci Demişki:

'Uninstaller component missing'

diye bir hata geliyor..

sen program filede bunu yüklediğin klasörden bişeler silmişsin heralde kaynak bulunamıyo hatana göre öyle durum yani bir dosya silmişsin uninstall programları var netten aratırsan bunlar silebilir bunu
peki bildiğiniz iyi bir prgram var mı birkaç prgram denedim onlar silemediler zaten çoğu ekle kaldırdan silinebilecek prgramları siliyorlar..tavsiye edeceğiniz bir prgram varsa adını söylerseniz bulurum...Yardımlarınız için teşekkürler..
programı yeniden kur ondan sonra tekrar kaldırmayı dene bu belki olabilir...olmazsa YOUR UNİNSTALLER diye bir program var ama ücretsizmi değilmi bilmiyorum heralde ücretli deneme sürümü vardır bunu indir bununla da silebilirsin...
co-pilot Demişki:

programı yeniden kur ondan sonra tekrar kaldırmayı dene bu belki olabilir...olmazsa YOUR UNİNSTALLER diye bir program var ama ücretsizmi değilmi bilmiyorum heralde ücretli deneme sürümü vardır bunu indir bununla da silebilirsin...

prgramı tekrar kurdum kaldır dedim yine aynı hata çıktı..dediğiniz prgramı denedim kayıt defterinden fln real player dosyalarını sildi ve sonunda prgram bilgisayarınızdan kaldırıldı dedi...Prgram ekle kaldır listesine baktım o listeden de kalkmış prgram ama prgram files a prgram dosyaları aynen duruyordu onları da sildim ama tam emin olamadım yine de sormak istedim kesin kalktı değil mi bu prgram bilgisayardan?
dersizleci Demişki:

co-pilot Demişki:

prgramı tekrar kurdum kaldır dedim yine aynı hata çıktı..dediğiniz prgramı denedim kayıt defterinden fln real player dosyalarını sildi ve sonunda prgram bilgisayarınızdan kaldırıldı dedi...Prgram ekle kaldır listesine baktım o listeden de kalkmış prgram ama prgram files a prgram dosyaları aynen duruyordu onları da sildim ama tam emin olamadım yine de sormak istedim kesin kalktı değil mi bu prgram bilgisayardan?

program filsede kalır öyle bir kaç dosya artık reali tamamen kaldırmış durumdasın ...
co-pilot Demişki:

dersizleci Demişki:

co-pilot Demişki:

program filsede kalır öyle bir kaç dosya artık reali tamamen kaldırmış durumdasın ...

tamam teşekkür ederim yardımlarınız için tekrardan..
Referans URL