Dersizle Forumları

Full Versiyon: ÖSS SINAV YERİ BİLGİLERİ NE ZAMAN BELLİ OLACAK
Şu anda tam olmayan bir veriyonu görüntülüyorsunuz. Tam versiyonu görmek için, buraya tıklayın
dostumxxtt
arkadaşlar ÖSS SINAV YERİ BİLGİLERİ NE ZAMAN BELLİ OLACAK BİLİYORMUSUNUZ
ya bu aralar belli olması lazım çünkü 1 ay kadar bir zaman kaldı sınav giriş kağıtlarının eve yollanması gerektiğinden belirlemleri lazım ama her gün osymnıin aday portal sitesine şifremi tc kimlik numaramı girip bakıyorum atama bilgilerim bölümüne yani nerde gireceğimizi yazan bölüme ama geçen seneki bilgiler duruyo yani geçen sene sınava girdiğim yerin adı yazılı adamlar zahmet edipte geçen sene verilerini silmemişler sende her gün bu siteye gir dediğim yere bak benim baktığım gibi
http://portal.osym.gov.tr/default.aspx
andorex 'in verdiği siteyi geçen seneden beri, işim oldukça kullanıyorum.
Geçen sene de bilgilerin güncellenmesi yasaklandıktan bir hafta sonra falan adres bilgileri yollandı. Şimdi baktım, adres ve bilgi güncellemeleri süresi dolmuş. Yani bir hafta içinde bilgilerimiz gelir.
dostumxxtt
teşekkürler arkadaşlar yani bekliyecez daha bir an önce olup bitse yoksa beynen çatlıyacam
ii ama tc kimlik no biliyrmda şifrem yok nası olcak??*
ŞİFRE DERKEN İNTERNET ERİŞİM ŞİFRESİ FALAN MI ?ANLAYAMADIM BENDE
bende anlamadım wallasiritan
destinasiritan Demişki:

ŞİFRE DERKEN İNTERNET ERİŞİM ŞİFRESİ FALAN MI ?ANLAYAMADIM  BENDE

hımmmmmmsiritan hani öss'ye kayıt yaptırırken verdikleri bir kağıt var ya onda yazıyo internet şifresi diye onu gireceksiniz arkadaşlar bu kadar basit o şifreyi girdikten sonra size kendi şifrenizi belirlemenizi isteyecek yani kağıttaki şifreyi girdikten sonra şifrenizi kendi istediğiniz bir şifre yapabilirsiniz...
aynı şifrenin devamını istiyorsak aynısını mı yazıcaz peki değiştir dediğinde?
istiyosan yazabilirsin
Sayfalar: 1 2
Referans URL