Dersizle Forumları

Full Versiyon: Türev anlamak sanattır :)
Şu anda tam olmayan bir veriyonu görüntülüyorsunuz. Tam versiyonu görmek için, buraya tıklayın
Britney Demişki:

bazen oturup ağlıyorum bu iki konu yüzündenuzgun3  daha dün gece rüyamda integral almaya çalışıodum.allah acısın halimeuzgun3

canım ağlama yaa=)) biraz üstüne düş..bol bol türev al =) türevi alıyosan inregral çepte.bende rüyamda integral alıyorum..bu kötü bişi değil =) çok güzel bişey=) halledicez mat 2 yi sen canını sıkma.başarılar herkese.
türevin geometrik yorumu kısmında bayağı takılıyorum.. ama integral hiç yok.. nasıl halletmeli bilmiyorum .)
Acı Çığlık Demişki:
2006
türev :4 soru
integral:3 soru

2007
türev:4 soru

çok tesekkür ederim ..

melihx Demişki:
canım ağlama yaa=)) biraz üstüne düş..bol bol türev al =) türevi alıyosan inregral çepte.bende rüyamda integral alıyorum..bu kötü bişi değil =) çok güzel bişey=) halledicez mat 2 yi sen canını sıkma.başarılar herkese.

melih sende çok saol canım.biraz olsun rahatladım.yılmak yol..halledicez mat2 yi .bende başarılar dilerim siritan
epica Demişki:

türevin geometrik yorumu kısmında bayağı takılıyorum.. ama integral hiç yok.. nasıl halletmeli bilmiyorum .)

inşalalh hayırlısıyla hepsini halledicez canım..azim ve güven şart bize=) ben inanıyorum başaracağımıza..ilk girişimiz mutlaka kazanmalıyız=((
Britney Demişki:

Acı Çığlık Demişki:
2006
türev :4 soru

2007
türev:4 soru

çok tesekkür ederim ..

rica ederim...
benim türevim süper ama integral yapamıyorum.şıkların türevlerini alınca çıkıyo ama bazen değişik sorular oluyo ya of of kafayı yicem gulen
kumsal4021 Demişki:

benim türevim süper ama integral yapamıyorum.şıkların türevlerini alınca çıkıyo ama bazen değişik sorular oluyo ya of of kafayı yicem gulen
aa bak sakın şıkları deneme yoluna gitme zaman kaybı yaşarsın...tamam kısalarıda var bi sözüm yok ama uzun olanlar için o yöntem zor olur...integral alma yöntemlerine biraz ağırlık verin yeter gerisi gelir zaten..siritanTürevi bilmenin yolu limitten , integrali bilmenin yolu türevden geçiyo.Önce temeliniz sağlammı ona bakın....Bi de trigonometriye de göz atmakta fayda varsiritan  kolay gelsin arkadaşlar.....
integral almayı bilsem şıklardan gitmicem ama napıyım türevden sonra kafam karıştı u du derken v dv de geldi gulen
duygusuzzz Demişki:

türev ve integral kesinlikle illet bi konu konuyu anlayabilen cok nadir zaten anlayanlar da belli başlı soruları yapabiliyor öle okkalı soruları yapanlara ben daha rastlayamadım. türev konusunu ben ilk defa bu sene gördüm ve benim sinir sistemimi alt üst etti, öss de de cok soru cıkmasına reğmen çözmeyi düşünmüyorum her şeyi göze aldım ama anlayıp çözebilene de ne mutlu!!!siritan))

aaa orda dur şimdi... siritan
türev neyse de, integrale laf ettirmem...
o benim hayatımın konusu, hayatımda hiçbir konuyu bu kadar çok sevmedim ben 30
integrale hissettiğim duyguyu anlatamam size burda, o derece yani 3
ne türev ne integral... mat 2 deyince tüylerim ürperiyo...
Sayfalar: 1 2
Referans URL