04-05-2007, 05:56 PM
04-05-2007, 06:11 PM
O kadar zor değil dostm ben sitedeki videoların hiçbirini izlemedm ama çok güzel kaynaklar var piyasada benim kullandıklarım piyasada yok ama arkadaşlarımdan duyduğum Forum kurallarını okuyalım!in mat2 konu anlatımını tavsiye edebilirm sana
04-05-2007, 06:16 PM
Arkadaşım şimdi türevin neresini anlamadın....bir fonksiyonun türevini almayı mı? yoksa türevin geometrik yorumunu mu? yoksa minimum maximum problemlerini mi ?
Eğer bi fonksiyonun türevini alamıyosan o basit 10-15 kural var onları ezberlemen yeterli...
Ama diğer konularını anlamadıysan üzgünüm sana ben yardımcı olamıcam çünkü onları bende anlamıyorum..
Eğer bi fonksiyonun türevini alamıyosan o basit 10-15 kural var onları ezberlemen yeterli...
Ama diğer konularını anlamadıysan üzgünüm sana ben yardımcı olamıcam çünkü onları bende anlamıyorum..

04-05-2007, 06:41 PM
fonksiyonun türevini almak dışında hiç bir şey anlamıyorum 

05-05-2007, 06:55 PM
Dersaneye gidiyomusun bilmiyorum ama birebir ders çalışacağın birisiyle kolayca halledebilirsin
07-05-2007, 03:52 PM
türev ve integral kesinlikle illet bi konu konuyu anlayabilen cok nadir zaten anlayanlar da belli başlı soruları yapabiliyor öle okkalı soruları yapanlara ben daha rastlayamadım. türev konusunu ben ilk defa bu sene gördüm ve benim sinir sistemimi alt üst etti, öss de de cok soru cıkmasına reğmen çözmeyi düşünmüyorum her şeyi göze aldım ama anlayıp çözebilene de ne mutlu!!!
))
))08-05-2007, 06:24 AM
matematik 2 nin en baba konuları:türev ve integral sadece bu ikisinden 5 soru garanti.belki de daha fazla.yanlız bi şey dicem.bi uzmandanda dinlemiştim.trt2 de bi program oluyo eğer biliyosanız öss ile ilgili.oradaki hocamız bunu 2 ay önce dedi.eğer türev integral ile ilgili geçmişten bi bilgi yoksa boşuna uğraşmayın dedi.diğerlerine ağırlık verin dedi.şimdi sen türev anlamadım diyosun ozaman integrali hayli hayli anlamazsın çünkü ikisi bir zincirle birbirine bağlı.bak sana tavsiyem:eğer diğer konularda ve derslerde istediğin seviyeye geldiysen bu konuları bu zamn da bitirebilirsin.ama eğer diğer derslerde tam istediğim gibi değil diyosan tek yol var konuyu biraz daha kavra ondan sonra da geçmiş öys sorularından yararlan oradaki yolları kavramaya çalış...
08-05-2007, 09:11 AM
alıntı:
matematik 2 nin en baba konuları:türev ve integral sadece bu ikisinden 5 soru garanti.belki de daha fazla.yanlız bi şey dicem.bi uzmandanda dinlemiştim.trt2 de bi program oluyo eğer biliyosanız öss ile ilgili.oradaki hocamız bunu 2 ay önce dedi.eğer türev integral ile ilgili geçmişten bi bilgi yoksa boşuna uğraşmayın dedi.diğerlerine ağırlık verin dedi.şimdi sen türev anlamadım diyosun ozaman integrali hayli hayli anlamazsın çünkü ikisi bir zincirle birbirine bağlı.bak sana tavsiyem:eğer diğer konularda ve derslerde istediğin seviyeye geldiysen bu konuları bu zamn da bitirebilirsin.ama eğer diğer derslerde tam istediğim gibi değil diyosan tek yol var konuyu biraz daha kavra ondan sonra da geçmiş öys sorularından yararlan oradaki yolları kavramaya çalış...
Haklısın üstad kesinlikle o kişi çok doğru şeyler söylüyor dinlemek lazım ama kaçırıyorum.

Menalaus hoca
banaa Türevi anlatıyor anlıyacağız inşallah. Arkadaşlar yorumlarınız içinde teşekkür ederim. Allah razı olsun30-03-2008, 08:36 PM
bende türev ve integralde çok ama çok zorlanıyorum
bazen oturup ağlıyorum bu iki konu yüzünden
mat 2 de bunlar belirleyici diye düşünüyorum.daha dün gece rüyamda integral almaya çalışıodum.allah acısın halime
bide arkadaşlar bana 2006 ve 2007 de türev ve integralin soru sayısı dağlımını bulabilrmisiniz? kaç türev kaç integral sormuşlar
hoşçakalın
mat 2 de bunlar belirleyici diye düşünüyorum.daha dün gece rüyamda integral almaya çalışıodum.allah acısın halime
bide arkadaşlar bana 2006 ve 2007 de türev ve integralin soru sayısı dağlımını bulabilrmisiniz? kaç türev kaç integral sormuşlar
hoşçakalın
31-03-2008, 04:57 PM
Britney Demişki:
bende türev ve integralde çok ama çok zorlanıyorum
hoşçakalın
2006
türev :4 soru
integral:3 soru
2007
türev:4 soru
integral:3 soru
Sayfalar: 1 2