Dersizle Forumları

Full Versiyon: KIBRIS??
Şu anda tam olmayan bir veriyonu görüntülüyorsunuz. Tam versiyonu görmek için, buraya tıklayın
meraba arkadaslar malum oss ye 1.5 ay kaldı artk pek bisi yapabilcegimi sanmıorm oss icin calısmalarıma dewam ediorm ama malesef 1 ay once basladım we suanda kazanabilcegim tek yer olarak dogu akdeniz uni. sini dusunuorm bu 2. girisim we artk bi yere girmeliyim ama kıbrıs hakkında ii seyler duymuorm acıkcası cok pahalı turkeler kotu dawranıolar fln filan gibisinden laflar duyuorm orda yasayan ayda bilgisi olan arkadaslar warsa bana ii yada kotu olarak orayı anlatabilirler mi cunku ordan baska bi yeri kazanabilcegimi sanmıorm..

ordaki hayat şartlarının (maddi )daha zor olduğunu duymuştum.bide kıbrıs ta biliyorsun ki özel ünv.var. fazlada bir bilgim yok ama kılavuzda istediğin ünv.koşullarının ve adreslerinin yazdığı bölüm varya ordan belki daha ayrıntılı bilgi edinebilirsin.......................BOL ŞANSLARsiritan
Kıbrıs'ta okuyan arkadaşlarım var ve onlardan bildiğim kadarıyla pişmanlar neden özel üniv olarak kıbrısı tercih diyosun pekala burda da var özel üniv.ve şartları kıbrıstan daha iyi...seni yanlış yönlendirmek istemem ama bence sen bunu bikez daha düşün puanları kıbrısa yakın özel üniversiteler var onları araştır...
selam! kankam kıbrısta okuyo geçen sene başladı.Valla sana acıkca anlatayım ;onun düşüncesi Kıbrısta okursam adı var cok rahat iş bulurum ohhh ailemden de uzakta keyif çatarım die düşünüyodu(Baktı okullar da tatil köyü gibi tabii) Kıbrıstaki üni.lerin puanının düşük olması da tercih sebebiydi 2.ci senesiydi çünkü.Nese uaztmayım gitti bi kız olarak cok zorluk cekti cok problem yaşadı yarı bursluydu o bu arada ve inanılmaz para döktüler.he değdi mi bilmiyorum ama şu anda baya alışmış durumda cok sevio ama sırf para yünüden ucak parasıydı vs.tabi orda hayat da cok pahalı( bütçene güveniosan yane )TR de baska bir özel üni.ye gecmek için çalışıo.
Referans URL