Dersizle Forumları

Full Versiyon: MSN kullanıcıları tuzağa düşmeyin
Şu anda tam olmayan bir veriyonu görüntülüyorsunuz. Tam versiyonu görmek için, buraya tıklayın
Ankara, Diyarbakır ve Malatya polisi ile koordineli olarak Şanlıurfa’nın Suruç ilçesinde bir operasyon yapıldı. “Virüs” adı verilen operasyonla 26 ayrı adrese baskın düzenlendi.

Operasyonda 46 kişi yakalanırken; 165 bilgisayar, çok sayıda cep telefonu ve yedekleme ünitesi ele geçirildi.

HOTMAİL BENZERİ SAYFA YAPMIŞLAR

Çete üyelerinin, Hotmail servisinin giriş ekranına benzer siteler düzenleyerek, MSN kullanıcılarının elektronik posta hesaplarına ait şifre bilgilerine ulaştıkları belirlendi.

Kendilerini hesap sahibi gibi tanıtan çete üyelerinin irtibat listesindeki diğer kişilerden, şantaj ve tehdit yoluyla para ve telefon kontörü talep ettikleri tespit edildi.

alıntıdır...
feyza_yaşatan
tesekkür ederiz..
hotmail benzeri sayfa yapmışlar derken,
hani zırt pırt hotmailden mail geliyor ya,
onumu kastediyor anlayamadım..
iyi geceler..
feyza_yaşatan Demişki:

tesekkür ederiz..
hotmail benzeri sayfa yapmışlar derken,
hani zırt pırt hotmailden mail geliyor ya,
onumu kastediyor anlayamadım..
iyi geceler..

hani mesela bir dosya gönderiyolasr işte onu açınca sanki msn oturum açma sayfası çıkarmış gibi bir sayfa çıkıyor işte sende o sayfaya oturum açarmış gibi kullanıcı adını ve şifreni yazıyosun bunlar aynen dosyayı aldığın adama geri gidiyor ve mağdur duruma düşüyorsun bunu ben 2 arkadaşımın başıan geldi ordan biliyorum...
feyza_yaşatan
çok ilginç.
daha neler duyucaz bilemiyorum..
uyardığın ve bilgilendirdiğin için saol..
iyi geceler..
paylasım için cok sağol her gelen dosyayı acmamak lazım
ben taımadığım dosyaları açmıyorum direk siliyorum..faydalı olsa gerek..
pink Demişki:

ben taımadığım dosyaları açmıyorum direk siliyorum..faydalı olsa gerek..

tabi ki faydalı bilmediğiniz dosyaları açmamanızı tavsiye ediyorum...
Referans URL