Dersizle Forumları

Full Versiyon: yardımcı olur musunuz???
Şu anda tam olmayan bir veriyonu görüntülüyorsunuz. Tam versiyonu görmek için, buraya tıklayın
selam arkadaşlar benim bir sorum var.konu açıköğretim..duyduğuma göre eskişehir de açıköğretim okurken üniversitenin derslerine girip oranın öğrencisi gibi ders alabiliyormuşuz.sadece sınavlar farklı oluyormuş.çok araştırdım fakat bulamadım.bu konu hakkında bilgisi olan varsa paylaşırsa çok sevinirim.üniversitenin derslerine girilebiliyorsa 2 yıllık bir üniversite okuyana kadar 4 yıllık açıköğretim okumak daha mantıklı olur.
birde açıköğretim mezunu olunca diplomada açıköğretim mezunu diye yazmadığı doğrumu?
şimdiden teşekkürler siritan
bende araştırdım arkadaşım zonguldaktada aynı durum geçerli derslere girme gibi bi olay doğru millet hem okuyor hemde çalışıyor artık çünkü mezun olduğunda diplomada açıköğretim yazmıyo gozkirp aslında en mantıklısıs 2 yıllık okumaktansa açıköğrtim okumak başarılar...
dediklerinizde haklısınız arkadaşlar ama kendinizi bu yönde motive etmeyin aksi taktirde eğer kazanamazsam açıktan olurum düşüncesi yerleşirse aklınıza bu durum sınav anında sizin için büyük bi dezavantaja dönüşebilir gozkirp
umarım yanlış anlamazsınız beni sadece bi öneri verdim ..
başarılar teşekkürler ...
prenses_67 Demişki:

bende  araştırdım  arkadaşım zonguldaktada  aynı  durum  geçerli  derslere  girme  gibi  bi  olay  doğru millet  hem  okuyor  hemde  çalışıyor  artık  çünkü  mezun  olduğunda diplomada  açıköğretim  yazmıyo  gozkirp  aslında  en  mantıklısıs   2  yıllık  okumaktansa  açıköğrtim  okumak  başarılar...

teşekkürler bilgileriniz içinn siritan
zonguldak konusuna biraz açıklık getirebilirmisin rica etsem siritan
hangi üniversitede derslere katılabiliyoruz veya her ders için bu imkan varmı?
mrsahin
konu kilitli anlamlı başlıklarla forum kuralları okuyalım
Referans URL