Dersizle Forumları

Full Versiyon: islam öncesi...
Şu anda tam olmayan bir veriyonu görüntülüyorsunuz. Tam versiyonu görmek için, buraya tıklayın
islam öncesi türklerin sahip olduğu;
1-bağımsızlığa düşkünlük
2-ordu-millt
3-teşkilatçılık ve örgütleyicilik.
niteliklerinden hangilerinin türklerin tarih boyunca devletsiz olarak yaşamamalrı üzerinde olumlu etkiye sahip olduğu ileri sürülebilir?
yanlız 1 mi cvp gulen
hayır. bi kaç arkadaş daha baksın etkilemeyim tamam .. gozkirp
3 olamaz teşkilatçılık bir devlette olabilir
1 ve 2 arasında kaldım ama 2 dede millet unsuru var
onun için yalnız 1
cevap 1,2 ve 3 yani hepsi arkadşalr. (nedenini sormyın denemde bende farklı yanıt verdim gulen )
sizin denemede baya bi deniyomuş hee siritan
ama ben hala anlamadım 3 nasıl oldu uzgun3
bencede bunun cvpı yalnızca 1 olmalı sizin denemede gerçekten ne denemeymiş bea
ya valla ben doğru yanıtları verdim ben sayısalcıyım zaten ama tarih yapıyorum ama bu deneme bayağı zordu sanırım son deneme olduğundan..uzgun3 neyse saolun tekaradan
prenses_67 Demişki:

ya  valla  ben  doğru  yanıtları  verdim  ben  sayısalcıyım  zaten  ama  tarih  yapıyorum  ama  bu  deneme  bayağı  zordu  sanırım  son  deneme  olduğundan..uzgun3  neyse  saolun  tekaradan
evet genelde son denemeleri çok zor yaparlar nedendir bilmem öğrencinin moralini bozmak için mi nedir gulen

ama bu son sınavlardan çok yıl boyunca alldınız puanlarınza bakmanız daha ii olur siritan
bencede 3ü dürr.sanırım sizin takıldığınız teşkilatçılıktı... teşkilatın ve örgütleyiciliğin ii olduğu bi devlettin yılıkpta yeni bir devlet kurmasında kolaylık saylar o mantıkla onuda alabilirizgozkirp
Referans URL