13-05-2007, 01:48 PM
13-05-2007, 01:48 PM
13-05-2007, 03:00 PM
ilk sorunun cevabı yalnız II olmalı.
İzdüşümsel alanı yer şekilleriyle alakalıdır, biz bu iki şekile bakarak hangisinin daha engebeli olduğunu bilemeyiz.
Yerel saat farkları eşit, gölge boyları farklı, X ekvatora daha yakındır.
.....
Diğer sorunun cevabı da C, II ve III'tür.
İthalat dışardan alım demektir. Hammadde ithayatının çok olması olumsuz bir şeydir.
II - Milli gelir içinde sanayi üretiminin fazla olması da olumludur. Gelişmiş ülke özelliği gösterir.
III - Bu da direk olarak II ile bağlantılı bir madde.
İzdüşümsel alanı yer şekilleriyle alakalıdır, biz bu iki şekile bakarak hangisinin daha engebeli olduğunu bilemeyiz.
.....
İthalat dışardan alım demektir. Hammadde ithayatının çok olması olumsuz bir şeydir.
II - Milli gelir içinde sanayi üretiminin fazla olması da olumludur. Gelişmiş ülke özelliği gösterir.
13-05-2007, 06:18 PM
FurkanDilben Demişki:
ilk sorunun cevabı yalnız II olmalı.
.....
ilk sorunun cewabına katılıyorum fakat 2. soruda ben hepsini aldım çünkü gelişmiş ülkelere baktığımızda hepsinin ham madde alımı yüksek. (ör:japonya)
13-05-2007, 06:29 PM
"Hammadde" dediği için o şekilde düşündüm.
Ama dediğinde doğru olabilir.
Ama dediğinde doğru olabilir.14-05-2007, 01:24 AM
ılk soruda sorun yok da ıkıcı soruda hepsi alınmalıdır
14-05-2007, 01:36 AM
yerel saat farkları nasıl eşit oluyor ?