Arkadaşlar sınava çok az bir süre kaldı ve ben hala doğal sayılar ve temel kavramlardan soru çözmekte zorlanıyorum.Konu çalışması yapmak çok uzun sürüyor. çünkü, tabiri caizse "okyanus" gibi bir konu.
Sizce Doğal sayılar konusundan önemli olan sorular neler, sınavda çıkabilecek muhtemel soru tipi nasıl olur ? yani nerelere,nasıl çaışayım,hangi noktalara ağırlık vereyim? Gerçekten yardıma çok ihtiyacım var bu konuda.
yardımcı olacak olan kimse yok mu?
eskiden çıkmış öss sorularına bak bence onları çözersen yeni çıkanları çözmekte zorlanmazsın...
affetmez yardımın için çok saol...
saçma sapan,geyik başlıklar mesajlara boğuluyor,önemli bir yardım rica ettiğimizde ise sadece affetmez arkadaşım yardımcı olmaya çalışıyor koskoca forumda.pes yani..
herkes için söylemiyorum ama çok boş insanlar var bu forumda affetmez arkadaşımız gibi nitelikli kişiler lazım bu foruma..
arkadaşım burda herkesin açtığı konu bizim için önemli saçma sapan konuları zaten forum kurallarınca gereğini yapıyoruz bir konuya illaki cevap yazılacak diye bir şey yok yani bilgisi olan arkadaşlar illaki bişeler yazacaklardır konuyu inceleyen arkadaşlar sana yardımcı olacaklardır... forumda boş insan olduğunu hiç düşünmüyorum çünkü burda açılan konulara bir bak istersen ne kadar cevap yazılmış ne kadar güzel açıklamalar yapılmış bunları boş insanlar yapamaz yani lütfen biraz daha sakin diyorum iyi çalışmalar...
saçma sapan,geyik başlıklar mesajlara boğuluyor,önemli bir yardım rica ettiğimizde ise sadece affetmez arkadaşım yardımcı olmaya çalışıyor koskoca forumda.pes yani..
herkes için söylemiyorum ama çok boş insanlar var bu forumda affetmez arkadaşımız gibi nitelikli kişiler lazım bu foruma..
kimse size yardım etmek etmek zorunda değil...
bilmem hiç okudunuz mu,SORU SORMADAN VEYA CEVAPLAMADAN ÖNCE
OKUYUNUZ başlıklı bir linkimiz var..
okumadıysanız,okumanızı öneririm..
bu iğneleyici uslubunuz yüzünden insanların size yardım
edeceğide kalmıyor...
kullandığınız kelimelere dikkat edin!
boş insanın bu sitede işi olmaz(İSTİSNALAR KAİDEYİ BOZMAZ)
iyi akşamlar....
kimono bu tavrını çok kırıcı buldum.bu yazıyı yazmadan önce keşke bir defa daha düşünseydin.

Arkadaşlar haklısınız da ben zaten herkes için söylemedim bunu,forumu geyik olarak kullanan kişilereydi lafım.Üzerine alınan alınsın.
Ben sadece bazı kişileri eleştirmek babında yazdım onları.ELEŞTİRİYE AÇIK OLMAK LAZIM,Hem bu kadar üstüme gelmenize gerek yok yani.
Feyzacım ben bu siteye senden daha önce üye oldum.forum kurallarını senden az olmasın, okudum,biliyorum.
gereksiz tartışmalar dönüyor.arkadaşımız bizden yardım istemiş.bunda ne var anlamadım.neyse kimono affetmez arkadaşında dediği gibi bu zamandan sonra konu çalışma artık.geçmiş soruları iyice inceleyerek sınavda çıkabilecek soruları zorlanmadan yapabilirsin.
Arkadaşlar haklısınız da ben zaten herkes için söylemedim bunu,forumu geyik olarak kullanan kişilereydi lafım.Üzerine alınan alınsın.
Ben sadece bazı kişileri eleştirmek babında yazdım onları.ELEŞTİRİYE AÇIK OLMAK LAZIM,Hem bu kadar üstüme gelmenize gerek yok yani.
Feyzacım ben bu siteye senden daha önce üye oldum.forum kurallarını senden az olmasın, okudum,biliyorum.
arkadaşım forumu geyik olarak kullanan kişiler senin soruna zaten cevap vermez.çünkü onlar meşguldürler.eğer senin soruna geyik olarak kullanan insanların cevap vermesini istiyorsan bilmiyorum ne kadar çok işine yarar...
ama ben geyik olarak kullanmıyorum ve sana yardım etmek isterim son 20 yılda çıkmış öss sorularını incele.bu işine yarar.(kusura bakma ben geyik olarak kullanmıyorum bu siteyi istersen benim önerimi uygulamaya bilirsin)