Dersizle Forumları

Full Versiyon: 2006 da hangi üniversite kaç netle aldı
Şu anda tam olmayan bir veriyonu görüntülüyorsunuz. Tam versiyonu görmek için, buraya tıklayın
Arkadaşlar mesaj yazan herkese elimden geldiğince özel mesaj olarak gönderdim. Profilimede yazdım sitenin adresini bakmak isteyen arkadaşlar profilimden Web sayfası kısmından ulaşabilirler. Girenlerin göreceği gibi sitenin benimle bir ilgisi yok kesinlikle bana ait değil anladığım kadarıyla CNN de yayınlanan bir programın sitesi.İnşallah işinize yarar herkese başarılar....
Bence kişisel reklam amacı taşımayan sitelerin forumda yayımlanmasına izin verilmeli. Sonuçta reklam yapılmıyor. Bu uygulamayı uygun bulmuyorum.

Bana da yollarsanız çok sevinirim. Herkese başarılar. siritan
Banada gönderebilir misin? Şimdiden teşekkürler...
arkadaşım sana zahmet olucak ama banada gönderebilirmisin
arkadaşlar profiline tıklayın orda web sayfası denen yere yazmış adresi..
Sonunda biri farketti oleyyy gulen
öncelikle eline sağlık arkadaşım. bu siteyi bana da e-mail olarak yollarsan sevinirim.çümkü gerçekten çok merak ediyorum ve istediğim bölümün netini görmek istiyorum.mesajını bekliyorum.
feyza_yaşatan
ordulu arkadaşım,öncelikle sitemize hoşgeldinsiritan

muaythai arkadaşımızın profiline tıkladığın zaman sitenin linki orada

mevcut..

e-mail yollamasına gerek yok gibisiritan

başarılar iyi günler dilerim..
arkadaşlar firefox gibi bi tarayıcı kullanıyosanız sayfayı tam olarak kullanamıyosunuz. internet explorer ile çalıştırım (küçük bi tavsiye)
waterlily.88
Muaythai bu güzel paylaşımından dolayı teşekkür ederim.işime çok yaradı..siritan...+rep
Sayfalar: 1 2 3
Referans URL