arkadaşlar aranızda özel yetenek sınavlarıyla ilgili bilgisi olan varsa bana bu konuda yardımcı olabilirler mi acaba.
hangi bölümler özel yetenekle alıyor,sınavın yapılış biçimi vb birçok soru var kafamda.
yardımcı olursanız çok sevinirim.şimdiden ilgilenen arkadaşlara çok teşekkür ederim.
İYİ ÇALIŞMALAR...
elacım hangi bölümü istiyorsun müzik ise eğer yardımcı olmaya çalışırım....
resimse ben de yardımcı olmaya çalışırım

moda ve tekstil tasarımı gibi bi bölüm duymuştum ama emin değilim.
benim model çizimlerim var. yani kıyafet modelleri olarak.
eğer bilgisi olan arkadaşlar varsa yardımlarınızı bekliyorum.
ve ayrıca destina ve kızılötesi çok teşekkürler...
EVET CANIM ÖYLE BİR BÖLÜM VAR MİMAR SİNAN ÜNV. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNV. DE VAR BİLİYORUM. ASLINDA ÖSYM NİN KİTAPÇIĞINDA BU BÖLÜMLER HANGİ ÜNV. YAZAR. BENCE SEN İSTEDİĞİN ÜNV. BİZZAT GÖRÜŞ MÜMKÜNSE ORAYA GİT. ÇÜNKÜ BEN MARMARA NIN MÜZİK DERSLERİNE GİTMİŞTİM ORADAKİ HOCALAR SONUÇLARI BİLE BURAYA GELİN ÖĞRENİN TELEFONDA YANILABİLİRSİNİZ DİYORDU YANİ ŞANSA BIRAKMA DERİM.
BİRDE MORALİNİ BOZMAK İSTEMEM AMA YETENEK SINAVLARI İÇİN YETENEK + GİRMEK İSTEDİĞİN BÖLÜMÜN BİLGİSİNEDE SAHİP OLMAK ZORUNDASIN ÇÜNKÜ SINAVA GELENLER O KADAR DONANIMLILAR Kİ BEN AFALLAYIP KALMIŞTIM.
NEYSE CANIM İNŞALLAH KAZANIRSIN BAŞARILAR........

çok teşekkür ederim verdiğin bilgiler için.
zor olacak heralde çünkü benim gitip orda görüşebilme imkanım yok.çukurova,gaziantep ve mersin üniv. gidebilirim ancak.bunlarda da o bölüm yok sanırım.
en iyisi ben kitaplara gömülüp puanımı biraz daha yükseltmenin yollarını arayayım

yinede yardımların için çok çok çok teşekkür ederim.
umarım herkes emeğinin karşılığını alır.
İYİ ÇALIŞMALAR....