Dersizle Forumları

Full Versiyon: 2 sorum olacak(:
Şu anda tam olmayan bir veriyonu görüntülüyorsunuz. Tam versiyonu görmek için, buraya tıklayın
soru da,şıklarıda gayet normal bence.dönemeç=engebe , ben bu tip sorulardan çok çözdüm.yani ortada absürd bi durum yoksiritangayette güzel bi soru.sınavda çıkma ihtimali bile var.belirleyici gibi duruyor çünkü.tesekkürler arkadaşlarsiritan
the_reason Demişki:

soru da,şıklarıda gayet normal bence.dönemeç=engebe , ben bu tip sorulardan çok çözdüm.yani ortada absürd bi durum yoksiritangayette güzel bi soru.sınavda çıkma ihtimali bile var.belirleyici gibi duruyor çünkü.tesekkürler arkadaşlarsiritan

saol arkadaşmsiritan
soru böleydi wala kusura bakmayın olduğu gibi geçirdim ne eksik ne fazlasiritan
umarım aydınlatıcı bi soru olmuştr..
hepinize başarılarsiritan
valla umarım belirleyici olan soru bu olursiritansiritanama erğer belirleyici soru bu olacaksa kimseyi belirleyemez.çünkü ne sorular çıkıyor....bu sadece yorum sorusuydu bence.arkadaşımız o an yorumlayamamış sadece.belki yarın çözseydi soruyu göndermezdi bile....
paylaşım için saol....
kolay gelsin...
erendeniz Demişki:

valla umarım belirleyici olan soru bu olursiritansiritanama erğer belirleyici soru bu olacaksa kimseyi belirleyemez.çünkü ne sorular çıkıyor....bu sadece yorum sorusuydu bence.arkadaşımız o an yorumlayamamış sadece.belki yarın çözseydi soruyu göndermezdi  bile....
paylaşım için saol....
kolay gelsin...

düşüncelerin için saol arkadaşımsiritan
başarılar..
Sayfalar: 1 2
Referans URL