Dersizle Forumları

Full Versiyon: 2007 ÖSS KONTENJANLARI AÇIKLANDI
Şu anda tam olmayan bir veriyonu görüntülüyorsunuz. Tam versiyonu görmek için, buraya tıklayın
arkadaşlar şu anda mevcut sistemi değiştirecek bir konumda olmadığımız için buna uymak ve bu sınavı kazanmak zorundayız.. ileride YÖK'te veya ülke yönetiminde söz sahibi olacak konuma gelirsek o zaman değişiklik yapılabilir ancak...
peki kimono arkadaşım sen olsan mesela öss yi kaldırıp nasıl bi sistem getirirdin yerine. yani öss kaldırıldıktan sonra orta çıkan karmaşayı çözebilecek bi fikrin var mı?
ben çok düşünüyorum ama hiç bir çıkış yolu bulamıyorum.türkiyenin tüm öğrencilere yetecek kadar üniversite kurmaya ne gücü var ne de niyeti bence.
ama yinede eğer bi fikrin varsa bunu bizimle paylaşmanı isterim.
teşekkürler, iyi çalışmalar herkese...
arkadaşım niye karmaşa çıksın,milletimiz aciz mi? Avrupa'daki sistemlerden biri gelebilir mesela.Veya çok çeşitli fikirler de üretilebilir.Bunu benim "şöyle sistem olsun, böyle sistem olsun" demem çok yanlış.Çünkü ben yetkili değilim.Zaten sorun fikir bulmakta değil, sorun ÖSS'nin "lejyonerliğini" yapan biz gençlerde.

Bakınız hala forumda ÖSS Sisteminin "Doğru" bir sistem olduğunu savunan gençler var..Yapmayın arkadaşlar....

BAŞTA TÜM DERSİZLE.COM AİLESİ OLMAK ÜZERE HERKESE ÖSS DE YÜREKTEN BAŞARILAR...
daha iyisi gelen kadar en iyisi bu sistem bence...
bencede...
Bence tartışmaya bile gerek yok şuan sistem bu ve uymak zorundayız. Ama M.E.B da ilerki yıllarda  uygulancak bir sistem çıkardı.Lise sonda öğrenciler sınava gircekler ve sınavı geçemeyen diplama alamıcak böylece üniversite sınavınada giremicek bence güzel bir uygulama bu hemde öğrencileri dersaneye değilde okula yönlendirebilir tabi uygulama daha da açılabilir ve öğrenciler dersaneye yönlendirilmek yerine okul derslerine ilgi gösterirler...SINAVDA HERKESE BAŞARILAR
şuan ki en iyi sistem bu. napalım bizim ülkemizde böyle bu sınawa gircek örenci çok kontenjan yetersiz başka türlü bir çözümü yok şuan için bunun . biz bu tartışmaları bırakmalı kalan zamanı deerlendirip bir yerleri kazanmaya çalısalım .herkeze başarılar ..
"niye karmaşa çıksın,milletimiz aciz mi?" evet aciz gulen kimse çocuk doğurmazsa önümüzdeki 20-30 yıl sonra düzelir gulen ve sistemin doğru olmadığını savunsak ne yapabilceğiz.Eylem yapalım isterseniz kim takarsa bizigulen
tartışma prtamı yaratmıyalım arkadaşlar herkes fikrini söler lütfen konuyu dağıtmayalım
yorumsuz..
Sayfalar: 1 2 3 4 5
Referans URL