bence bu sene puanlarda bi değişim olmayacak geçen seneden pek bi fark yok 2. bölüm aynı kalır gibime geliyor sizce?
Bence de.2. bölümün zor olduğunu söylüyor konuştuğum akadaşlarım da.Sosyal 2'yi tartışmak bile anlamsız geçen seneki gibi acaba daha ne kadar kassak diye düşünmüşler çok da başarılı olmuşlar...Umarım aynı kalır puanlar(:
kalır kalır merak etme bence ünal amca her sene sınavdan bi gün önce kolay diyerk moral bozklğyla sınava girmmzi istemiyor.. tabii çalışan için farketmez ama bi gün önceden zor diyecek hali yoktu

inşallah aynı kalır yoksa Muğla fizik tedaviye giremem tam 343 puanım oluyo azcık oynarsa gider bnm muğla hayali

bunu şimdiden tahmin etmek zor ama olur bence sıkma tatlı canını ok. ben senin oraya gideceğine inanıyorum

yabi bende oraya gelicem bunada inanıyorum ama farklı bi bölüm

hiçbir zaman Türk eğitim sistemi düzelmeyecek.çünkü öss denen bir canavar var.ve her yıl milyonlarca öğrenciyi yutuyor.
şöle bir hesap yaptım dersanenin verdiği kitapçıktan önümüzdeki sene giriyorum yine2milyon kişi girse puanı hesaplanmayanı kopya çekeni sınava girmeyeni cartı curtu düştünmü geriye900lerde bişey kalıyo bunun içinde dilciside sözelciside sayısalcısıda eşitağırlıkçısıda var bunları dikkate almak gerek

ben muğla fizik tedaviyi yazcam 345 puanım war.inş.kazacam süperrr yer.
inşallah hepimizin istediği yer gelir (ama sadece hak edenler alır ) ama önümüzde öss gibi bi canavar varken böyle bir istekte bulunmak beni oldukça kuşkulandırıyor . yav gerçekten halimiz ne olacak ..?!?!
Ek kontenjandan da yerleşemedim,yer yok ki