Dersizle Forumları

Full Versiyon: TÜBİTAK'tan virüs uyarısı...!!!
Şu anda tam olmayan bir veriyonu görüntülüyorsunuz. Tam versiyonu görmek için, buraya tıklayın
TÜBİTAK adı kullanılarak çeşitli adreslere virüslü e-posta gönderildiği bildirildi.Kurumdan yapılan yazılı açıklamada, ABD'de hizmet veren bir internet servis sağlayıcısından alınan dinamik IP adresi kullanılarak gönderilen e-postalarda, adresin @tubitak.gov.tr uzantılı gösterildiği kaydedildi.

Böylelikle ''göndericinin TÜBİTAK bünyesinde görev yaptığı izleniminin verildiği'' belirtilen açıklamada, çeşitli adreslere çok sayıda virüslü e-posta gönderildiğinin tespit edildiği ifade edildi. Açıklamada, ''Bu uygulama ile TÜBİTAK'ın hiçbir bağlantısının olmadığı'' vurgulandı.

alıntıdır...
ewt arkadaşlar bu benim başşıma geldii. tübitaktan mail aldım ekli .doc uzantılı olarak gözüküyordu zekice bir kurnazla exe ya cevirmişler. antivirus NOD32 sayesinde uyandım bende..

çok acele başlığı altındda maillerine cevap vermenizi istiyorlar.

dikkatli olun..

paylaşımın için tşk. AYNUR..
arkadaşlar genel anlamda bir saldırı olayıı günndemde dikkatli olmanızı tavdsiyee ediyorumm. bu gün bir mail daha aldımm. bu sefer ...@pamukkale.edu.tr . gönderdikleri de hep aynı sey

----------------
Merhaba

Istemis oldugunuz yazi dokumanini ekteki dosyada gonderiyorum.
Yaziyi inceledikten sonra bize geri donerseniz memnun oluruz...

Iyi gunler dileriz....
----------------------

ekte dokuman adında dosya gönderiyorlar.. virus içerikklidir. buna benzer mail alırsanız kesinlikle cevap vermeyin. .

dosyaa : dokuman.doc...................ava.exe seklindeee..
bildirdiğin için teşekkürler çizgi....

arkadaşlar en kötüsüde olsa bir antivirüs kullanın...
pamukkaleyi sardı bu zaten.
tüm okulda mevcut kendisi.
dikkatli olungozkirp
Referans URL