MERHABA ARKADAŞLAR.ÖNCELİKLE HERKESE ÖSS SINAVINDA BAŞARILAR DİLERİM.
BU KONU DAHA ÖNCE AÇILDIMI BİLMİYORUM AMA BENİM YARDIMA İHTİYACIM VAR Bİ ARKADAŞIM KENDİSİ SÖZEL ÖĞRENCİSİ VE BENDEN MATEMATİK ÖĞRETMEMİ İSTEDİ VE SON 25 GÜN İÇİNDE HANGİ KONULARI ONA ÖĞRETİM.YANİ NET YAPABİLECEĞİ HANGİ KONUYU DAHA İYİ KAVRAYABİLİR BU SÜREÇTE .TAVSİYELERİNİZİ BEKLİYORUM
ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER
(EĞER KONUYU YANLIŞ YERE AÇTIYSAM ÖZÜR DİLER KİLİT VURULMASINI RİCA EDERİM)
bu son zamanda ona kolay anlaşılabilir vede sınavdada kesin çıkacak soruları yani konuları göster mesela problemler vede sayılar bu konulardan sınavda kesin soru çıkıyo...HERKESE BAŞARILAR...
Zaman az oldugu için mümkün mertebe ona anlayabileceği ve bir çok konu anlatmanı saglayacak konuları anlat.
Mesala Temel Kavramlar,Rasyonel Sayılar,Üslü Sayılar,Köklü Sayılar,Denklem Kurma Problemleri(Çok fazla derine inmeden tabi) gibi.. Bunlar genelde sözelcilerin iyi yaptığı konular arasında. Bi de geometri de anlatmak istiyorsan Açılar,Uzunluk gibi konuları da anlatabilirsin
bu zamandan sonra sadece sayılar ve problemlerin üzerinde durun..bu iki konu dışına çıkmayın derim.(bu iki konuyu çok iyi irdelerseniz arkadaşın 14,15 soruyu cevaplayabilecek duruma gelebilir.senin için de genel bir tekrar olur

geometriye hiç girmeyin derim.
çok teşekkür ederim arkadaşlar...

üçünüze + rep

rica ederim inşallah arkadaşlarla birlikte sana yardımcı olmuşuzdur bence soylenenleri dikkate al inşallah sende yardımcı olursun arkadaşına
inşallah yardımcı olacağım

Bence matematik1 den temel kavramlar,oran-orantı,obeb-okek,yüzde-karışım problemleri,taban aritmetiği gibi konuları anlatabilirsin.Geometriden de üçgende açı,özel üçgenler,üçgende alan gibi basit konular anlatılabilir.Matematik-2 anlatacak mısın?
Bir de konu anlatacağın insana ilk adım matematik kitabı almasını tavsiye edebilirsin hem basit hem de kısa bir sürede çözülebilir sorular var içinde..
çok teşekkür ederim arkadaşım kendisi sözel öğrencisi olduğu için sadece mat1 den rahatlıkla anlayacağı konuları anlatmak istiyordum ama biz başladık ve baya çabuk kavradığı için mat1 in tüm konularını anlatmaya çalışacağım.inş.herkese ayrı ayrı teşekkür ederim.