alan pişman almayan bin pişman
Arkadaşlar tüm özellikleri nerdeyse aynı 2 bilgisayar karşılaştırdım Farkları sadece biri amd 2500 diğeri P4 2.4. Amd li bilgisayarda çalışan programları p4 olan bilgisayarda çalıştıramadım. Bence de AMD
forever amd ama benim ki İntel P4 3.4ghz HP amdnin intel kadar ünlü olduğunu düşünmüyorum eminim Türkiyedeki bilgisayar kullanıcılarınn çoğu intel işlemcisine sahiptir.arkadaş amd ne diye sordu

X2 teknolojisiyle fiyatlar yükseldi ama aynı teknolojiyi intel piyasaya sürseydi bence 2 kat fark olurdu
varsayımlarla konuşmaya gerek yok
AMD AM2 Gelioyor
Bekleyin

bence en iyi işlemci üreticisi intel . neden diye sorarsanız hem hızlılık bakımından hemde performans bakımından daha üstün oolduğuna inanıyorum. amd de kullan dım intel de kullandım ama intelin hızına ulaşmadığını gördüm....
teşekkürler
bence en iyi işlemci üreticisi intel . neden diye sorarsanız hem hızlılık bakımından hemde performans bakımından daha üstün oolduğuna inanıyorum. amd de kullan dım intel de kullandım ama intelin hızına ulaşmadığını gördüm....
teşekkürler
katılıyorum
Arkadaşlar tüm özellikleri nerdeyse aynı 2 bilgisayar karşılaştırdım Farkları sadece biri amd 2500 diğeri P4 2.4. Amd li bilgisayarda çalışan programları p4 olan bilgisayarda çalıştıramadım. Bence de AMD
dostum geçendede video dönüşümü yapmıştık hatırlıyorsan
amd 3000 ile p4 3000 arasındaki zaman farkı ortaya çıkmıştı bunuda hatırlatmakta fayda war
p4 3000 amd 3000'in yaptığı işlemi yarı zamanda gerçekleştirdi.
yaf neyı tartışıyorsunuz onu bıle anlamadım :-)
yaf neyı tartışıyorsunuz onu bıle anlamadım :-)
başlığı okursan ne olduğunu anlayabilirsin
en ii işlemci üreticisi nedir bunun hakkında herkes yorumlarını gönderiyor
sende oy kullan yorumunu yap