Dersizle Forumları

Full Versiyon: Sizce En İyi İşlemci Üreticisi Hangisi?
Şu anda tam olmayan bir veriyonu görüntülüyorsunuz. Tam versiyonu görmek için, buraya tıklayın
alan pişman almayan bin pişman
Arkadaşlar tüm özellikleri nerdeyse aynı 2 bilgisayar karşılaştırdım Farkları sadece biri amd 2500 diğeri P4 2.4. Amd li bilgisayarda çalışan programları p4 olan bilgisayarda çalıştıramadım. Bence de AMD
forever amd ama benim ki İntel P4 3.4ghz HP amdnin intel kadar ünlü olduğunu düşünmüyorum eminim Türkiyedeki bilgisayar kullanıcılarınn çoğu intel işlemcisine sahiptir.arkadaş amd ne diye sordusiritan
mrsahin
kimimurat Demişki:

X2 teknolojisiyle fiyatlar yükseldi ama aynı teknolojiyi intel piyasaya sürseydi bence 2 kat fark olurdusiritan

varsayımlarla konuşmaya gerek yok
XERI
AMD AM2 Gelioyor gozkirp

Bekleyin gozkirp
bence en iyi işlemci üreticisi intel . neden diye sorarsanız hem hızlılık bakımından hemde performans bakımından daha üstün oolduğuna inanıyorum. amd de kullan dım intel de kullandım ama intelin hızına ulaşmadığını gördüm....

teşekkürler
mrsahin
co-pilot Demişki:

bence en iyi işlemci üreticisi intel . neden diye sorarsanız hem hızlılık bakımından hemde performans bakımından daha üstün oolduğuna inanıyorum. amd de kullan dım intel de kullandım ama intelin hızına ulaşmadığını gördüm....

teşekkürler

katılıyorum
mrsahin
umitdilli Demişki:

Arkadaşlar tüm özellikleri nerdeyse aynı 2 bilgisayar karşılaştırdım Farkları sadece biri amd 2500 diğeri P4 2.4. Amd li bilgisayarda çalışan programları p4 olan bilgisayarda çalıştıramadım. Bence de AMD

dostum geçendede video dönüşümü yapmıştık hatırlıyorsan
amd 3000 ile p4 3000 arasındaki zaman farkı ortaya çıkmıştı bunuda hatırlatmakta fayda wargozkirp
p4 3000 amd 3000'in yaptığı işlemi yarı zamanda gerçekleştirdi.
yaf neyı tartışıyorsunuz onu bıle anlamadım :-)
mrsahin
esma_3 Demişki:

yaf neyı tartışıyorsunuz onu bıle anlamadım :-)

başlığı okursan ne olduğunu anlayabilirsin
en ii işlemci üreticisi nedir bunun hakkında herkes yorumlarını gönderiyor
sende oy kullan yorumunu yapgozkirp
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6
Referans URL