21-05-2006, 11:51 AM
21-05-2006, 12:55 PM
pin nedir?(intel 775pin)???ve amddeki pin miktarının intele göre daha yüksek olması amd tarafını performans olarak daha üstün kılar mı?
21-05-2006, 06:38 PM
Bence intel.Ve de intel'in daha fazla kullanıldığını düşünüyorum.
21-05-2006, 09:09 PM
bence amd neden derseniz çünkü intel biraz daha pasif amd kullanışlı ve hızlı bir işlemci olması nedenıyle benim için ön planda...
22-05-2006, 02:16 PM
kimimurat Demişki:
X2 teknolojisiyle fiyatlar yükseldi ama aynı teknolojiyi intel piyasaya sürseydi bence 2 kat fark olurdu

evet dostum doğru soyluyorsun intel bence artık bavulunu toplayacak ondan sonra hadi güle güle Diyecek benden bu kadar
X2 çiftçekirdekli bir işlemci ve 2 adet işlemci kadar hızlı çalısıyor bence fiyatı o kadar da abartılacak birşey değil....

22-05-2006, 02:23 PM
Gülşenn Demişki:
Bence intel.Ve de intel'in daha fazla kullanıldığını düşünüyorum.
Sayın Arkadasım Biraz bilgisayar dünyasını araştırırsan yada meraklı olursan Gülşenn cim Bizim insanımızı kandıran o kadar bilgisayarcı varki adam bilmiyor anlamıyor işten bilgisayar şirketide kakalıyor malı adama intel'in Fazla kullanılmasının sebebi de eski bir şirket olması ama kendini Daha fazla geliştiremedi.. Ama AmD bir anda piyasaya bomba gibi düştü ve İntel korktu. AmD 6 ay 7 ay içinde 3-4 model değiştirdi. Kendi Malını Daha da geliştirdi ama İntel Hala Geri Kafalı Kaldı.. Haa şunu da belirteyim Arkadaşlar Bir Pc de Sadece işlemci önemli değil Aldığınız Diğer donanımlarda birbirine uyumluluk sağlamalı Sonra Haniş Amd öyleydi Böyleydi diye Suclanmak İstemem Ama KRaL AMD.....

22-05-2006, 02:28 PM
kimimurat Demişki:
intel 2007 den itibaren 4 çekirdekli işlemci çalışmalarına başlayacak.bu büyük bir devrim olur bence
Valla Bence performansı iyi olması lazım
ben bir teknik Servis elemanı olarak Hatırlıyorum Celeron 2.4 ve pentium 2.4 ve 1.7 işlemcileri ilk çıktığında milletin gözünü öyle boyadılar ki millet upgrade yapmaya başladı ama sonuc sıfırda sıfır elde var Sıfır yani. Adamlar o kadar adi üretmişler ki Hazırladığımız Pc ler 2 Ay içinde CPU sorunu olarak geriye dönüyordu.
4 çekirdekler inşallah eski modeller deki gibi adi bayat olmazlar....
Saygılarımla......
22-05-2006, 02:31 PM
Ya Sen İntel sin Ya Hem Pahalısın hem Dayanıksız Olmaz Abijim Yaa
Madem ki Köklü Bir şirketsin ADam Akıllı Model Çıkaracaksın Göz Boyamıyacaksın Benim İşim Bu Diyeceksin Ben Bunu Ürettim Al Sorunsuz Kullan Diyeceksin Hea Yapamam Diyosan Eywallah Bırakacaksın Kendini AMD nin Kollarına Bak O zaman Hangisi Daha Cok Kullanılıyor....
Madem ki Köklü Bir şirketsin ADam Akıllı Model Çıkaracaksın Göz Boyamıyacaksın Benim İşim Bu Diyeceksin Ben Bunu Ürettim Al Sorunsuz Kullan Diyeceksin Hea Yapamam Diyosan Eywallah Bırakacaksın Kendini AMD nin Kollarına Bak O zaman Hangisi Daha Cok Kullanılıyor....
22-05-2006, 08:06 PM
bence oyun ıcın amd ama bırden fazla fan kullanmak sartıyla her turlu ısınız ıcınde ıntel tabı bu benım yorumum fıyat olarak amd daha avantajlı gorunuyo
23-05-2006, 09:42 AM
Benim bildiğim kadarıyla AMD nin oyunlarda İntel e göre büyük bir üstünlüğü var.