Dersizle Forumları

Full Versiyon: Sizce En İyi İşlemci Üreticisi Hangisi?
Şu anda tam olmayan bir veriyonu görüntülüyorsunuz. Tam versiyonu görmek için, buraya tıklayın
mrsahin
PcKopaT Demişki:

Ya Sen İntel sin Ya Hem Pahalısın hem Dayanıksız Olmaz Abijim Yaa
Madem ki Köklü Bir şirketsin ADam Akıllı Model Çıkaracaksın Göz Boyamıyacaksın Benim İşim Bu Diyeceksin Ben Bunu Ürettim Al Sorunsuz Kullan Diyeceksin Hea Yapamam Diyosan Eywallah Bırakacaksın Kendini AMD nin Kollarına Bak O zaman Hangisi Daha Cok Kullanılıyor....

yazarken daha seviyeli yazalım.burda bir şirketi yerden yere vurmuyoruz. sadece beğendiniz işlemci hakkında yorum ve özellikleri bildirmenizi istiyoruz.
intelll
PERFORMANS VE FİYAT ARALIĞINA BAKILIRSA KESİNLİKLE AMD. Kİ AMD NİN DE DUAL CORE LARI VAR Kİ AMD DUAL CORE 4800 İŞLEMCİSİNE PEKTE RAKİP YOK SUAN.
XERI
AMD is the best, alayına rest gozkirp
Bencede AMD , AMD Ama Athlon+64 Bit ve Bunların Yenisi Çıktı 2
Neden Dersenizde Amd Performans Bakımından Bence İntelden Daha İyi ve Eğer Bunu Öğrenmek İstiyorsanda AMD ile bir Farkry veye Call Of Duty 2 Oyna Bide İntelle Burdan Anlarsın Bende İNTEL Diyordum ve AMD ATHLON İşlemci Alınca Kararımdan Caydım ve Amd Oyunda Cukuruna Kadar Hafif Tümseklik Olsa Dair Gösteriyor ... Tabi Herkesin Düşüncesine Saygımız Var..
ıntel...
kesinlikle amd hız bakımından...bu test edilmiştir.
intelden ötesi yok
neden diyeceksiniz işlemci mimarisi bakımından intelin yaptığını amd kopye ediyor
pahalı olmasına rağmen intel herzaman ilk tercihim
amd almayı hiç düşünmedim
Arkadaşlar birinci belli aslında ; sen hep geriden gelip,pahalı, göz boyama teknoloji sunarsan yerinde belli olur... ;

AMD is the best, alayına rest !!!
biLmiyoruM.)
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6
Referans URL