Dersizle Forumları

Full Versiyon: Sizce En İyi İşlemci Üreticisi Hangisi?
Şu anda tam olmayan bir veriyonu görüntülüyorsunuz. Tam versiyonu görmek için, buraya tıklayın
mrsahin
En İyi İşlemci Üreticisi Firmayı Seçiyoruz
Neden Seçtiğiniz Marka daha iyidir onun hakkındada açıklayıcı bi yorum yazarsanız daha aktif bir anket elde etmiş oluruz....
mrsahin
bence intel
işlemci hızı olarak çok iyi
önbellek L2 değerleri tatmin edici
fiyatı biras yüksek ama verdiğiniz paraya değiyor
ısınma problemiyle karşılaşmadım
yeni çıkarmış olduğu D işlemcilerle performansını iyice artırmış oldu
Bence AMD çünkü harika bir performas sağlıyor hem de ucuz mesela kıyaslama yapacak olursak Amd nin 2.0 işlemcisi intel in 2.8 işlemcisine kafa tutmas gibi...
Bencede amd kimimurat'A katılıorum..
XERI
MR SAHIN senle yıllardır tartışırız bu konuyu.

Ama AMD diyorum ben gozkirp

Vazgeç artık şu intelden siritan

Butun Donanım Bultenlerıde kabul edio AMD nin şu anki üstünlüğünü ama bi sen etmedin ya :P
mrsahin
XERI Demişki:

MR SAHIN senle yıllardır tartışırız bu konuyu.

Ama AMD diyorum ben gozkirp

Vazgeç artık şu intelden siritan

Butun Donanım Bultenlerıde kabul edio AMD nin şu anki üstünlüğünü ama bi sen etmedin ya :P

bence öle bişiy yok bazı konularda ii olabilir ama baskın olan intel belirteyim.
herkesin görüşüne sayğımız war.gozkirp
XERI
Şuanda HEr Konuda Intelden Ustun İşlermciler Üretiyor.Eskiden Takip Edendi Şİmdi Yön Veren.Düşük dEnilen Cache boyutunu yeni x2 işlemcilerinde yukseltti.Yani eksik noktası kalmadı ama ustun noktası çok fazla.
mrsahin
XERI Demişki:

Şuanda HEr Konuda Intelden Ustun İşlermciler Üretiyor.Eskiden Takip Edendi Şİmdi Yön Veren.Düşük dEnilen Cache boyutunu yeni x2 işlemcilerinde yukseltti.Yani eksik noktası kalmadı ama ustun noktası çok fazla.

x2 teknolojisile yükselttide fiyatta uçtu ama dostum
X2 teknolojisiyle fiyatlar yükseldi ama aynı teknolojiyi intel piyasaya sürseydi bence 2 kat fark olurdusiritan
fiyat bakmından ^^
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6
Referans URL