Dersizle Forumları

Full Versiyon: 2007 kontenjanları
Şu anda tam olmayan bir veriyonu görüntülüyorsunuz. Tam versiyonu görmek için, buraya tıklayın
Arkadaslar bugun + eğitim adlı tv programında osym başkanı unal yarımagan'ın yaptıgı acıklamalara gore bu sene universitelerin kontenjanlarda artıs olması gerektiğini , bildiren acıklamalar yaptı. Yeni açılacak olan universitelerin ise mevcut universitelere bağlı fakültelerin isim değistirerek özerk bir kurum olacaklarını acıkladı..Mevcut kontenjanların 420 bin civarı olup talebi karsılamadıgını ve onumuzdeki 5 yıl icerisinde de bu kontenjanların istenilen rakama ulasmasının mumkun olmadıgını bildirdi.Umuyorum bu sene ki kontenjanlarda artış olur Herkese Başarılar......
evet prgramı bende izledim arkadsım sabahleyin.. ins. kontj. artıs olur dediğin gibi..
ayrıca bu sene ki soruların geçen seneye göre daha basit olacağını belirtti.Ben hem sabah izledim Hem de biraz önce izledim.
Evet sorular basit diye bir acıklaması oldu ama ne kadar guvenebilirsiniz ki osym baskanına o sadece gorunus itibari ile değerlendirebilir soruları onemli olan içerik gulen
ayy nerdeeeeeeee.....
dedim içimden ilk önce.
sonra düşündüm ki hiçbir yararı olmaz.çünkü;basit soruyu herkes çözeceği için hiçbir farkı olmaz.öss de önemli olan kimsenin çözemediğini çözmek uzgun3

ama yinede basit olsun yaaa..hiç olmazsa sınavdan iyi moralle çıkardık.
her neyse HERKESE İYİ ÇALIŞMALAR... siritan
ela'nın da dediği gibi basitse herkese basit olacak.. birşey değişmez yani siritan
bu sefer en iyilerini ararlar iyi puanla açıkta kalırızuzgun3
ya o geçen sene sınav soruları zor demişti çok tepki olmuştu bu senede tepki çekmemek için ve öğrencilerin motivasyonunu arttırmak için söylemiş oabilir ayrıca sorular bilene kolay bilmeyene zordur
Kolay. Hehehe. siritan
Arkadaşlar kolay kime kolaydır Allah aşkına?
Çalışana kolaydır. Bence böyle konuşmasına gerek bile yoktu. Sorulara bakmamıştır bile.
VALLA KAARDEŞ İNŞALLAH ALLAH SESİMİZİ DUYARDA BU SENE KONTENJANLAR ARTAR
Referans URL