Dersizle Forumları

Full Versiyon: ÖSS EN SONUNDA CAN DA ALDI!!!
Şu anda tam olmayan bir veriyonu görüntülüyorsunuz. Tam versiyonu görmek için, buraya tıklayın
SONUNDA BU DA OLDU

Kırıkkale'de, Öğrenci Yerleştirme Sınavı'na (ÖSS) Hazırlanan Genç Kız, Dershanenin Deneme Sınavı Öncesi Geçirdiği Kalp Krizi Sonucu Hayatını Kaybetti.

Kırıkkale'de, Öğrenci Yerleştirme Sınavı'na (ÖSS) hazırlanan genç kız, dershanenin deneme sınavı öncesi geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre, özel bir dershanede ÖSS'ye hazırlık kursuna katılan Merve Bilgin (17), deneme sınavına girmek için dershaneye geldi. Dersane kantininde arkadaşlarıyla birlikte sınavın başlamasını bekleyen Bilgin, aniden fenalaşarak yere düştü. Öğretmenleri tarafından Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesi'ne kaldırılan Bilgin'in, yapılan tetkiklerde kalp krizi sonucunda öldüğü belirlendi. Bilgin'in cenazesi, Ankara Adli Tıp Kurumu'nda yapılan otopsiden sonra Kırıkkale Çarşı Camii'nde kılınan namazın ardından Yenimahalle Mezarlığı'nda toprağa verildi.

ARKADAŞLAR LÜTFEN FAZLA STRES YAPMAYALIM.. UNUTMAYALIM Kİ HİÇBİR ŞEY İNSAN HAYATINDAN DAHA ÖNEMLİ DEĞİLDİR!!!

Her an hepimizin başına gelebilir bu stresle..Seninde dediin gibi hiçbişey sağlığımızdan,hayatımızdan önemli diil.Paylaştığın için teşekkürler
bence bu össyle alakalı değil önceden dikkate alınmayan bi sağlık problemi  ya da sinsi bi hastalık kader işteuzgun3 yinede kalbimizi beynimizi  bu öss yüzünden fazla yoruyoruz dikkat etmek lazım Allah bu kardeşimize rahmet eylesin ve yakınlarına sabır versin çok üzüldüm..
üzücü bir durum Allah rahmet eylesin ..
paylaşım için teşekkürler...................
bencede hayatta hiçbirşey hayatımızdan daha önemli değil. ama biz bu hayat içinde kendimizi bazı şeylere öyle kaptırıyoruz ki yaşadığımızı bile unutuyoruz bazen. ve malesefki ancak böyle üzücü olaylar olunca biz yaşamanın kıymetini anlayabiliyoruz.ama bu da pek uzun sürmüyo.kısa bir süre sonra tekrar kendimizi gereksiz şeyler için hırpalamaya devam ediyoruz.ARKADAŞLAR NE OLUR YAŞAMANIN TADINA VARALIM...

İYİ ÇALIŞMALAR uzgun3

ALLAH AİLESİNE SABIR VERSİN.

MEKANI CENNET OLSUN İNŞALLAH
evet yaa üzüldüm   ölen kız da benim gittiğim dersanenin 2 bina ilerisindeki dershanede öldü ambülans sesleri felan duymuştumm olayı
sonra oraya gidince öğrendim
çok üzücü bir haber Allah rahmet eylesin..kendimizi her şeyden daha çok düşünmeliyiz arkadaşlar bu bana bunu hatırlattı...
kalbinde mutlaka bir problem vardır ki bu da biraz stresli bir havaya girince tetiklenmiş ve bu üzücü durum ortaya çıkmıştır. ben kalp krizini sadece deneme sınavı yüzünden geçirdiğini düşünmüyorum.tabi ki bu durumlar bizleri fazlasıyla strese sokuyor.fakat hiçbir şey bizden önemli değil.önce sağlığımıza dikkat etmeliyiz.daha sonra başaracağımız şeylere yönelmeliyiz.
allah rahmet eylesin yazık yaaa... darısı ösym ailesine...
Sayfalar: 1 2
Referans URL