Dersizle Forumları

Full Versiyon: YARDIMCI OLUNNN
Şu anda tam olmayan bir veriyonu görüntülüyorsunuz. Tam versiyonu görmek için, buraya tıklayın
]YA ARKADAŞLAR ŞU EDEBİYAT DERSİNİ Bİ TÜRLÜ SEWEMİYORUM BU DERSİ SEWEREK YAPANLAR;BANA YARDIMCI OLURMUSUNUZ ACABA NASIL SEWEREK YAPABİLİRİM BU DERSİ????
bence önce başlığı değiş konun kapanmasın
ne diyebilirim

Bu bence insanın içinden gelen bişey olsa gerek.
Edebiyat bir yana dünya bir yana bende.Ama mat. coğrafya falan bunlar pek bana göre değil.
Eğer sevmiyosanda çok zorlama kendini derim. Ters tepebilir edebiyatı sadece ders olarak gör ve çalış. Sanki bütün derslerini seviyomusun?

arkadaşım ilk önce sana bol kitap okumanı öneririm ama edebiyat hakkında ben de senin gibi mat ı hiç sevmezdim ama matematikle ilgili bir kitap okudum o dersi inanılmaz derece sevmeye başladım gördüm ki hayatta herşey bir ucundan matematikle ilgili sanada öneririm ama okuyacağın kitap fazla ağır olmamalı yani sana ilginç gelmeli bu işi sevdirmeli merak uyandırmalı sen edebiyatı,hayatı anlamanın ve sevmenin bir yolu olarak görmen gerekir çünkü sevmenin yolu herşeyde olduğu gibi anlamaktan geçer ancak anlayabilğimiz şeyleri sevebiliriz...eğer ÖKLİT geometriyi sevmeseydi ''Noktaki büyüklüğü olmayan.''tanımıyla başlayan ONÜÇ ciltlik kitabı bu gün hala en çok satan kitaplar arasında olamazdı...

way be bende ne cevher varmış ne yazdım ama hata varsa kusura bakmayın arkadaşlar...gulengulengulen
karapapatya Demişki:

ne diyebilirim

NE DEMEK İSTEDİĞİNİ ANLAYAMADIM AMA FORUM KURALLARI GEREĞİ YARDIM FALAN YAZMAN YASAK siritan
yorumlar için teşekkürler
yorumlar için teşekkürler

Ne demek karapapatya arkadaşım seve seve cevapladım
bence başarılı olmak için o dersi sevmek şart değil.ilk önce dersin sana getireceği artıları düşün ve o dersi öğrenmeden diğer derslerden öğrendiklerinin sana hiçbir faydası olmayacağını.ama en önemlisi kitabı merakla aç.yeni bilgiler öğreneceğini düşün.işe yarayabilir...siritan
Sayfalar: 1 2
Referans URL