14-06-2006, 04:46 PM
Microsoft, Windows işletim sisteminin İnternet saldırılarına karşı daha iyi korunmasını amaçlayan bir yazılımı piyasaya çıkarıyor. Microsoft'un Symantec, McAfee ve diğer ortaklarıyla geliştirdiği ve işletim sisteminin İnternet saldırılarına karşı daha güçlü kılınmasını sağlayacak "Windows Live OneCare" adlı yazılım, üç bilgisayarı birden koruyabilecek.
Solucanların, virüslerin, trojanların ve diğer saldırıların hedefi Windows işletim sistemini korumayı hedefleyen Onecare adlı ürün aylardır denenmekteydi.
Microsoft, bu yeni ürünle ek koruma yazılımı bulunmayan ve bilgisayar kullanıcılarının yüzde 70'ine karşılık gelen bir kesimi hedefliyor. Yazılımın yıllık kullanım fiyatı 49.95 dolar.
Solucanların, virüslerin, trojanların ve diğer saldırıların hedefi Windows işletim sistemini korumayı hedefleyen Onecare adlı ürün aylardır denenmekteydi.
Microsoft, bu yeni ürünle ek koruma yazılımı bulunmayan ve bilgisayar kullanıcılarının yüzde 70'ine karşılık gelen bir kesimi hedefliyor. Yazılımın yıllık kullanım fiyatı 49.95 dolar.