Dersizle Forumları

Full Versiyon: E.A 2 PUANI İÇİN..
Şu anda tam olmayan bir veriyonu görüntülüyorsunuz. Tam versiyonu görmek için, buraya tıklayın
Eşit ağırlık 2 puanında sos 2'nin etkisi varmı yani puanlamayı etkiliyomu? Geçen sene etkilemiyodu puan getirmiyodu ama bu sene değişti diye biliyodum ben.Yani E.A 2 puanı için  mat2 nin yanında sos2 de yapınca puan getircekmi bilen arkadaşlar varsa cvp yazarlarsa sevinirim..
ben bu sistemle girmedim sınava ama bildiğim kadarıyla EA 2 de , MAT 2 in yanında Türkçe 2 yapman gerekiyor

Sos 2 nin bi puan getirisi yok

ama dediğiniz gibi değişmiş olabilir
EA 2 Puan:

Türkçe: 1,090
Sos 1: 0,864
Mat 1: 1.095
Fen 1: 0,693
Ed.sos: 1,185
Mat 2: 1,260

Evdeki kitaptan yazdım. 2006 sistemi için hazırlanmış bir kitaptır.
Öncelikle teşekkürler.Bende geçen senenin puan sistemini okudum ama bir süre önce bir haber çıkmıştı 2006 yılı öss de 2 bölümden boş kontenjan kaldığı için artık sos 2 puanıda hesaplancak diyolardı.İnşallah doğrudur ..Ama ilginiz için tekrar teşekkürler +rep
BENİM DUYDUĞUMDA ŞÖYLE: MAT2 PUANININ OLMASI İÇİN 2. BÖLÜMDE SADECE MAT 2 Yİ ÇÖZMEN YETERLİ.OYSA GEÇEN SENE EDEBİYET SOS. VE MAT 2 YAPINCA MAT 2 PUANININ HESAPLANIYORDU.

BEN DUYDUĞUMUN YALANCISIYIM..
siritan
sos 2 inin hiç bir etkisi yok.ea2 ye.sos 2 sözel2 yi etkiler.geçen sene mat 2 den sıfır çekmemk için en az bir doğru yapılması gerekiyodu.bu sene o kural kaltı.çünkü çok sıfır çeken oldu.bu sene öyle değil.
yardımlarınız için teşekkürler...
dostumxxtt
hayır arkadaşlar geçen sene herkesin kendi bölüm puanları hesaplanıyordu. bu yıl herkes kendi alanını başta olmak üzere yapacak ancak diğer bölümlerinde puanlarının hesaplanmasıda sınava dahil edildi bizim dersanede deneme sınavlarında ea ve sayısal puanlarımızda hesaplanıyor sen eac ögrencisisin ancak edebiyat -sos da yapıyorsun normalde bu bölüm sözelcilerin sen bu bölümü full lesen türkçe ile birlikte çok rahat sosyal tercihi yapabilirsin sözelciler içinde ea puanı edebiyat -sos ve mat 1 yüzünden hesaplancak sayısalcılar mat 2 ve türkçe yüzünden anlatabildim mi arkadaaşlar bizde hocalarımız böyle bilgi veriyor
Referans URL