Dersizle Forumları

Full Versiyon: mail kutusu açılmıyor
Şu anda tam olmayan bir veriyonu görüntülüyorsunuz. Tam versiyonu görmek için, buraya tıklayın
Merhaba arkadaşlar, benim msn mail kutusu açılmıyor. Açılacakken sayfa donuyor.Ne yapmam lazım? uzgun3 Yardımcı olursanız sevinicem siritan Şimdiden teşekkürler..
mozilla firefox kullanıyosan açılmaz mailler ben vmozilla firefox kullanıyorum ve maillerimi açamıyorumsiritananca internet explorer açıyo
bende mozilla firefox kullanıyorum ve açılmıyor ama internet explorer dada açılmıyor.adres çubuğuna hotmail diye giriyorum sonra şifremi giriyorum anca öyle açılıyor.siritan)))
Ben internet explorer kullanıyorum. Bundan 1 hafta öncesine kadar bir sorun yoktu, açılıyordu. Ne oldu bilmiyorum şimdi açılmıyor. uzgun3 Zannedersem bilgisayarla ilgili bir şey. Başka bilgisayarda denedim açıldı. Ne yapmam lazım bilmiyorum. uzgun3
msn messenger den gir ve sonra e posta kutusuna tıkla öyle dene olmazsa İE geçmişi sil parola tanımlamaları sil dosyaları sil ve bir daha dene...
Dediklerini yaptım co-pilot ama hiçbir şey değişmedi. Gene aynı şekilde donuyor sayfa. uzgun3
sadece bu arlar başladı ise bu sorun internetten kaynaklanabilir bazı DNS ayarları yüzünden bu tarz sorunlar kaynaklanabiliyor... şunu da dene msn sitesinden hotmail e tıkla ve tekrar dene...
Vaktinizi alıyorum özür dilerim ama maalesef bu da işe yaramadı uzgun3
Referans URL