Evet arkadaşlar haftaya değil sonraki hafta bildiğiniz gibi Öss var.Tam tamına 2 hafta var.Acaba kim ne kadar hazır? Düşüncelerinizi alalım...
ben hazır sayılırım ama kaygılanıyorum offf allahım bi an su kabus bitsin baska bisey istemiyorum ama temiz kurtulayım bütün arkadslarıma basrılar diliyorum..yolunuz hep acık olsun..
ben ne kadar çalışsam da hiçbir zaman hazır hissedemiyorum zaten hazır hissetmekte imkansız gibi sürekli daha yüksek netler yapmak için hazır olmak imkansız.
hayırr kesinlikle değilim

hazırım... ben son 1 aydır hep hazırım...ya artık gireyim de bitsin şu ızdırap...tatil,kum, güneş, deniz ....11 yıllık okul hayatımda hiç bu kadar çalıştıgımı bilmem bu sene sonnn...bitt artık bitt....
tüm arkadaşlara başarılar dliyorum!...
Her gün yeni şeyler öğreniyorum.
Bu hafta içinde hepsini bitirmeye çalışıyorum.
Mantıktan, edebiyattan, Türkiye ve ülkeler coğrafyasından eksik konularımın yarısını geçen hafta bitirdim, bu hafta da diğer yarısı bitse son hafta tekrar yapabilirim.
Yani 2 hafta değil 2 saat kalsa dahi çalışmak zorundayım.

son iki hafta gece gündüz vardiyalarla çalışıcam

HAZIR DEĞİLİMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM
Hazır olmayan gençler önünüzde 54 hafta var

Şaka tabi hazır oluyacak birşey yok altı üstü öss canım

2 hafta bana yıl gibi geliyor ..bir an önce girelim de bitsin bu işkence .. bütün sene sanki bu 2 hafta kadar dahi uzun değilmiş gibi geliyor .. Allah hepimizin yardımcısı olsun.. başarılarr..