Dersizle Forumları

Full Versiyon: Çaresizlik size de uğradı mı?
Şu anda tam olmayan bir veriyonu görüntülüyorsunuz. Tam versiyonu görmek için, buraya tıklayın
Arkadaşlar malum sınava çok az zaman kaldı..Ben pozitif düşünmeye çalışıyorum sürekli ;ama bazen insanın aklına olumsuz düşünceler de gelmiyor değil.Bu konuyu açtım çünkü bende fiziksel olarak acayip şeyler olmaya başladı..Duygularımız ortak mı merak ediyorum.Şöyle ki şu son 2,3 haftadır iştahım kesildi,üzerimde bir yorgunluk hissediyorum.Çalışayım diye oturuyorum ama boş gözlerle oturduğumla kalıyorum,etrafıma bakınıyorum,aklım sürekli sınav gününde..Üşengeçlik de başladı..Hareketlerim yavaşladı sanki..Sürekli dalıyorum.Sanki hiçbir şey yetişmeyecekmiş gibi geliyoruzgun3.Çalışmak gibi vs.yapayım dediğim şeyleri de sürekli erteliyorum..uzgun3Sonunda daha gerçekleştirmeyi düşündüğüm şeyleri yapamadan sınava günü gelecekmiş gibi geliyor.uzgun3Anlayacağınız içime bir sıkıntı çöktü ve bir kaç haftadır beni bunaltmakla meşgül.. çaresizim sankiuzgun3Sizde de bu tarz değişimler oluyor mu yoksa bir tek ben mi yaşıyorum bu karmaşık duyguları??Ve de bana yardımcı olabilir misiniz?
MERAK ETME AYNI DURMDA OLAN BİNLERCE İNSAN VAR.KALK BİR ELİNİ YÜZÜNÜ YIKA, BALKONA FALAN ÇIK TEMİZ HAVAYI İÇİNE ÇEK SONRA İSTERSEN BİR KAHV EFALAN YAP KENDİNE SONRADA BİR DÜŞÜN HANGİ DERSİ ÇALIŞMAK İSTİYOR ŞUAN CANIN AMA MUTLAKA BİRİNİ İSTESİN.BUNU HERKES YAPABİLİR.MASAYA OTUR SINAVI DAHİ DÜŞÜNME ÖYLE ZEVKİNE ÇALIŞMAYA ÇALIŞ BENCE İŞE YARAR.

ÇOK CİDDİ SÖYLÜYORUM. HADİ KALK , ÜŞENME , BAŞLA
KOLAYLIKLAR DİLERİM...siritan
saol cnm deniycem..hatta yok yok deniyorum şu ansiritanBYEE!
pink inan hemen hemen herkes senin durumunda.yalnız değilsin bu konuda.destina'nın dediği gibi sık sık dışarı hava almaya çık.geceleri yatarken de ıhlamur içmeyi dene bu seni gerçekten rahatlatır.halsizlik problemin olduğunu söylemişsin.eczaneden bir multivitamin almayı deneyebilirsin.dikkat dağınıklığın için de bu son günlerde ceviz takviyesi yap.günde birkaç tane ceviz yediğin zaman kendini daha dinç hissedeceksin.gerçekten yapacağın beslenmene çok dikkat etmek ve bol bol deneme çözmek.iyi çalışmalarsiritan
Bana da oluyor. Özellikle ağır derslerde.
Bir müzik açıyorum hareketli, sonra elimi yüzümü yıkayıp biraz kültür fizik yapıyorum.
Ama size de sabah çalışmayı tavsiye ederim. Sabahları bu gibi problemler yaşamıyorsunuz. Tek problem uyanmak oluyor. gulen
evet geldim..yardımcı olan arkadaşlar önerilerinizi dikkate alacağım çookk saolunsiritan..bu arada destinacım 1 saatte bi konu bitirdimsiritanama tabi hep aynı gazla gidebilecek miyim orası meçhulsiritanolsn ama bu bile iyi dimi?
ÇOK SEVİNDİM İŞE YARAR DEMİŞTİM ÇÜNKÜ SANA YAZMADAN 1 SAAT ÖNCE UYGULADIM FAYDASINI GÖRÜNCE ...

BU GAZLA DEVAM EDELİM İNŞALLAH ŞUNUN ŞURASINDA PAZARA NE KALDI???
gozkirp
evettt az kaldı gerçi benim bir de ondan sonraki hafta sınav var ama...nese atlatcaz Allah'ın izniyle..inanıyorum,inanmaya başladım da diyebilirimgozkirp
pink Demişki:

evet geldim..yardımcı olan arkadaşlar önerilerinizi dikkate alacağım çookk saolunsiritan..bu arada destinacım 1 saatte bi konu bitirdimsiritanama tabi hep aynı gazla gidebilecek miyim orası meçhulsiritanolsn ama bu bile iyi dimi?

Ben şunu yapıyorum:
Mesela 1 ay önce bir not yazmıştım: (notu alıyorum aynen)
Edebiyata hiç başlamadım, baştan aşağıya eksik.
Mantık eksik, bir konu biliyorum.
Ülkeler coğrafyası çok kötü, hiçbir şey bilmiyorum.
Türkiye coğrafyasında 4 konu eksik.

Mayıs'ın 8'inde:
Edebiyatta 3-4 konu bitti, zorluyor. (çünkü tek çalışıyorum)
Mantığın ilk konuları çok kolay.
Ülkeler ve Türkiye coğrafyasına başlayamadım.

Mayıs'ın 28'inde:
Edebiyatta son 3 konu.
Mantığın bu konularını çok karıştıyorum, çok zor.
Ülkeler ve Türkiye coğrafyasına başladım.

Haziran'ın 3'ü:
Edebiyat bitti. (Batı Edebiyatı hariç) Batı'ya geçiyorum.
Ülkeler coğrafyası bitti.
Mantıkta 1 eksik konu kaldı.
Türkiye coğrafyası çalışmaktan çok sıkılıyorum.
Felsefe ve psikolojide ekoller gibi bilgi konularını da tekrar et.

2 hafta da bence çok şey yapabiliriz. siritan
çok haklısınnn..bu gece uyumasam mı kisiritansiritan
Sayfalar: 1 2
Referans URL