03-06-2007, 09:54 PM
Arkadaşlar malum sınava çok az zaman kaldı..Ben pozitif düşünmeye çalışıyorum sürekli ;ama bazen insanın aklına olumsuz düşünceler de gelmiyor değil.Bu konuyu açtım çünkü bende fiziksel olarak acayip şeyler olmaya başladı..Duygularımız ortak mı merak ediyorum.Şöyle ki şu son 2,3 haftadır iştahım kesildi,üzerimde bir yorgunluk hissediyorum.Çalışayım diye oturuyorum ama boş gözlerle oturduğumla kalıyorum,etrafıma bakınıyorum,aklım sürekli sınav gününde..Üşengeçlik de başladı..Hareketlerim yavaşladı sanki..Sürekli dalıyorum.Sanki hiçbir şey yetişmeyecekmiş gibi geliyor
.Çalışmak gibi vs.yapayım dediğim şeyleri de sürekli erteliyorum..
Sonunda daha gerçekleştirmeyi düşündüğüm şeyleri yapamadan sınava günü gelecekmiş gibi geliyor.
Anlayacağınız içime bir sıkıntı çöktü ve bir kaç haftadır beni bunaltmakla meşgül.. çaresizim sanki
Sizde de bu tarz değişimler oluyor mu yoksa bir tek ben mi yaşıyorum bu karmaşık duyguları??Ve de bana yardımcı olabilir misiniz?
.Çalışmak gibi vs.yapayım dediğim şeyleri de sürekli erteliyorum..
Sonunda daha gerçekleştirmeyi düşündüğüm şeyleri yapamadan sınava günü gelecekmiş gibi geliyor.
Anlayacağınız içime bir sıkıntı çöktü ve bir kaç haftadır beni bunaltmakla meşgül.. çaresizim sanki
Sizde de bu tarz değişimler oluyor mu yoksa bir tek ben mi yaşıyorum bu karmaşık duyguları??Ve de bana yardımcı olabilir misiniz?