Dersizle Forumları

Full Versiyon: ÖSS'den son dakika değişikliği...
Şu anda tam olmayan bir veriyonu görüntülüyorsunuz. Tam versiyonu görmek için, buraya tıklayın
Arkadaşım eğer OSYM'nin sitesinden aldıysan haberi doğrudur onun dışındaki kaynaklara güvenmeyin soru
sonuçta ösym başkanının yaptığı bir açıklama bence doğru zaten öyle sallama bir yerden almadım bir gazeteden aldım haberi vede biçok yerdede çıktı haber... zaten 2 bölümde değişiklik yaptıklarını bir tv programındanda duymuştum
Ok. Allah sonumuzu hayır etsin o zaman. Bunlar iyice şaşırdı o zaman boyle zırt pırt değişiklik yapılmaz ki: Bizden sonra giricek adaylara acıyorum valla bunlar sınavın süresini de değiştirirler uzgun
arkadaşlar bende internettin gazete sayfasıda okudum ama bunun aslı yok yani ösym'nin sitesinde böyle birşey yok olsa duyrulur herhalde
yani olabilir ama ben 2 bölümde değişiklik olduğunu bir tv programındada duydum tam anlamıyla anlatmadı ama değişiklikler olduğundan bahsetti bu proram trt de yayınlanıyo akşama doğru başlıyo adını unuttum ama telefondan ve sms den gelen öss ve oks girecek öğrencilerin  soruları cvplıyo yani bi çok yerdede okudum ben onların yalancısıyım..
arkadaslar benım bıldıgım sadece fen 2 veya mat2 den biri yani farketmio hangısınden cıkardıgınız bırınden 0.5 ve ustu net cıkarmanız puanınızın hesaplanması için yeterli gecen yıl herıkısındende 0.5 net yapanların hesaplanmıstı bunda bir değişiklik yapmışlar sadece.tabi bu butun bolumler için gecerlı ea da da sadece edebiyat-sos veya mat2 nın herhangı bırınden 0.5 net yaparsanız ea2 puanı hesaplanır bu sayısalcılar için bı avantaj ea içinse dezavantaj gıbı gorunuo sayısalcılar ikinci bolumden mat 2 yaptıklarında ea2 puanı gecen yıl hesaplanmıyodu ama bu yıl hesaplancakmış bunun gibi zaten bunlar kılavuzda da yazıyomus gerci bende kılavuz yok ama neyse. artık son hamlelerımızı yapıyoruz arkadaslar gerı sayım basladı hepimize kolay gelsınsiritan
hayatımız sınav programın adı ösymnin sitesinde bulamayan arkadaşlar olabilir bu açıklamayı ben şubatta okumuştum...
öyle  olsa sitede   yayınlanır     lütfen   otantik   olalım

serhat1987 Demişki:

öyle olsa sitede yayınlanır lütfen otantik olalım

sitede yayınlanıp kalkmış olabilir ya da sen görememiş olabilirsin. lütfen peşin hükümlü olmayın!
programın adı belli , kanalın adı belli yalan yanlış bir açıklama yapamaz...
Arkadaşlar ben bu konuyu başka bir sitede daha okudum ama link veremicem kusura bakmayın   cnntürkde sınav günlüğü adlı bir bir program var int böyle araştırırsanız ulaşabilirsiniz...Vede ünlü bir dersanenin sitesindede duyuru olarak geçiyo..
Sayfalar: 1 2 3
Referans URL