Dersizle Forumları

Full Versiyon: ÖSS'den son dakika değişikliği...
Şu anda tam olmayan bir veriyonu görüntülüyorsunuz. Tam versiyonu görmek için, buraya tıklayın
destinasiritan Demişki:

serhat1987 Demişki:

öyle olsa sitede yayınlanır lütfen otantik olalım

sitede yayınlanıp kalkmış olabilir ya da sen görememiş olabilirsin. lütfen peşin hükümlü olmayın!
programın adı belli , kanalın adı belli yalan yanlış bir açıklama yapamaz...

serhat neden boyle muhalif bır tutum sergilediğini anlamadım dogrusu aynur duydugu bı haberı paylasmak istemiiş bizde konuyla ilgili bildiklerimizi soledık evet osym nın sıtesınde ayrı bir duyuru olarak yok ama zahmet edıp osym nın sıtesındekı 2007 ösys kılavuzuna bakarsan 15.sayfa da TABLO 1A AÖSS pUANLARININ HESAPLANABİLMESİ İÇİN HANGİ TESTTEN EN AZ KAC HAM PUAN ALMAK GEREKİR BASLIGI ALTINDA yazıyor.
Yapılan tek resmi duyuru

2007 ÖSYS’ye başvurular 26 Mart 2007 tarihinde sona ermiş bulunmaktadır. Başvuran adaylarla ilgili sayısal bilgiler aşağıda sunulmaktadır. Başvurular üzerindeki kontroller halen devam ettiğinden bu sayılarda bazı küçük değişiklikler olabilir.

1. 2007 ÖSYS’ye Başvuran Toplam Aday Sayısı 1.775.100

2. Başvuran Adaylardan;
ÖSS’ye Girmek İsteyen Aday Sayısı 1.639.800
Yalnız Sınavsız Geçişe Başvuran Aday Sayısı 135.300

3. Başvuran Adayların Öğrenim Durumlarına Göre Dağılımı;
Son sınıf düzeyinde 801.200
Mezun, daha önce yerleşmemiş 693.400
Bir yükseköğretim programına yerleştirilen ama kayıt olmayan 36.400
Bir yükseköğretim programında okuyan 154.100
Bir yükseköğretim programından kaydı silinen 50.400
Bir yükseköğretim programını bitiren 39.600
Toplam 1.775.100

Bilgilerinize sunulur.

Saygılarımla,

Prof. Dr. Ünal Yarımağan
Başkan

Budur. Bundan farklı konular üzerinde kafa yormaya gerek yoktur.
ayrı duyuru yapmaya gerek yok zaten karar çıkmış ve excedento arkadaşın yazdığı gibi kılavuzda yayınlanmış forumda tartışmaya gerek yok sınava gireceklerin haberi var yani...
Sayfalar: 1 2 3
Referans URL