Dersizle Forumları

Full Versiyon: golden keylogger ne demek?
Şu anda tam olmayan bir veriyonu görüntülüyorsunuz. Tam versiyonu görmek için, buraya tıklayın
bilgisayarımda saat ve TR yazan yerde golden keylogger diye bişey var.nerden geldi oraya bilmiyorum.ne demek o?bi yardım etseniz çok sevinicem
yanlış yere konu açtıysam kusura bakmayın.
golden keylogger bi program. keyloggerlar, klavye ile bastığın her tuşu kaydeder, istenen kişiye gönderir vs.
kullanıcı bilgilerini çalmak gibi amaçlarla kullanılır.
eğer programlar listesinde adı varsa, programı kaldırmayı dene. tabi şuan çalışıyor görünüyosa önce kapatmalısın.
başlattan giriyorum orada da yazıyoruzgun3 tüm propramlar tuşunu tıklıyorum oradada varuzgun3 kendi içinde 3 bölüme ayrılıyoruzgun3 benim pc erkek kardeşimle ağ ile bağlı.dün akşm 2 saat kurcaladı.o kurdu bu proğramı sanıırımuzgun3 18 yaşında erkek kardeşi olunca insan böyle kafayı yeme noktasına geliyoruzgun3 onur nolursun nasıl kaldıracağımı anlatabilirmisinuzgun3 çok çaresizimuzgun3
şuan görmediğim için anlatmam zor maalesefsiritan
kardeşin kurduysa sorun yok. hangi sitelere falan girdiğini merak etmiştir büyük ihtimalle.
programı kapatman lazım öncelikle, sonra listeden programı bulup kaldırman lazım. kuran kişi görünen ismi değiştirmiş olabilir...
sen bi dediklerimi dene.
konu taşındı...

windows klasöründe wsg32 diye bir klasörde bu program yüklüdür eğer bu program bileşeşenlerini oradan silersen heralde büyük bir ihtimal kalkar...

şu da başlat çalıştır msconfig sonra başlangıc dizinine tıklayın orda wsg32 veya golden keylogger adlı bişe varsa (bunlara benzer de olabilir) bunu kaldırın...

bu programı çalıştırmayı biliyosanız tehlikesini ortadan kalırabilirsiniz... general advanced ve mail diye 3 kısım vardır mail kısmına tıkladığınızda email bölümü bilgilerin gideceği adresitir o adresi kendi adresinizle değiştiriseniz bir sorun kalmaz umarım anlaşılmıştır...

bu programı inş kardeşin atmıştır ama ben sanmıyorum...

kolay gelsin...
çok tesekkür ederim arkadaşlaruzgun3benim kardeş biraz psikopattıruzgun3 ya da kıskanç diyelimuzgun3 msn konuşmalarımı falan kaydedermi bu şimdiuzgun3 yada ne biliyim forum yazılarımı falanuzgun3 nolur kusura bakmayın hiç anlamıyorum bilgisayrdanuzgun3 ayrıca kardeşimin kurduğundan artık eminim.normalde odama girmezdi.dün akşam bi daldı.2 saat kalkmadı.bende tv izliodum o arada.ne işler karıştırdığını göremedimuzgun3 bu programı kurup sadeece girdiğim sitelerimi görebilir diosunuz yani? eğer öyleyse sorun yok bence. çünkü sadece bu siteye giriyorumgul denetim masasında ekle-kaldır falan filan yazıyor.acaba onu denesem olurmuuzgun3 çok sağolun..
bi tane daha değişik bişey varuzgun3 oda program sanırımuzgun3 essential nettolls yazılışı böyleuzgun3 bunuda anlamadım yineuzgun3 off allahımuzgun3
bir önceki yazdıklarımı denemeni tercih ederim eğer program ekle kaldırdan kaldırabiliyosan kaldır... sadece girdiğin siteleri değil msn şifreni veya nereye şifreli bir giriş yaptıysan onları kayıt eder ve o programda belirlenen e posta adresine yollanır...
the_reason Demişki:

bi tane daha değişik bişey varuzgun3 oda program sanırımuzgun3 essential nettolls yazılışı böyleuzgun3 bunuda anlamadım yineuzgun3 off allahımuzgun3

bu program için başkalarının bilgisayarına girme programı olarak da bahsediliyor bunu da kaldır bilgisayarından...
Sayfalar: 1 2
Referans URL