05-06-2007, 01:32 PM
05-06-2007, 01:33 PM
yanlış yere konu açtıysam kusura bakmayın.
05-06-2007, 01:52 PM
golden keylogger bi program. keyloggerlar, klavye ile bastığın her tuşu kaydeder, istenen kişiye gönderir vs.
kullanıcı bilgilerini çalmak gibi amaçlarla kullanılır.
eğer programlar listesinde adı varsa, programı kaldırmayı dene. tabi şuan çalışıyor görünüyosa önce kapatmalısın.
kullanıcı bilgilerini çalmak gibi amaçlarla kullanılır.
eğer programlar listesinde adı varsa, programı kaldırmayı dene. tabi şuan çalışıyor görünüyosa önce kapatmalısın.
05-06-2007, 01:58 PM
başlattan giriyorum orada da yazıyor
tüm propramlar tuşunu tıklıyorum oradada var
kendi içinde 3 bölüme ayrılıyor
benim pc erkek kardeşimle ağ ile bağlı.dün akşm 2 saat kurcaladı.o kurdu bu proğramı sanıırım
18 yaşında erkek kardeşi olunca insan böyle kafayı yeme noktasına geliyor
onur nolursun nasıl kaldıracağımı anlatabilirmisin
çok çaresizim
tüm propramlar tuşunu tıklıyorum oradada var
kendi içinde 3 bölüme ayrılıyor
benim pc erkek kardeşimle ağ ile bağlı.dün akşm 2 saat kurcaladı.o kurdu bu proğramı sanıırım
18 yaşında erkek kardeşi olunca insan böyle kafayı yeme noktasına geliyor
onur nolursun nasıl kaldıracağımı anlatabilirmisin
çok çaresizim
05-06-2007, 02:14 PM
şuan görmediğim için anlatmam zor maalesef
kardeşin kurduysa sorun yok. hangi sitelere falan girdiğini merak etmiştir büyük ihtimalle.
programı kapatman lazım öncelikle, sonra listeden programı bulup kaldırman lazım. kuran kişi görünen ismi değiştirmiş olabilir...
sen bi dediklerimi dene.

kardeşin kurduysa sorun yok. hangi sitelere falan girdiğini merak etmiştir büyük ihtimalle.
programı kapatman lazım öncelikle, sonra listeden programı bulup kaldırman lazım. kuran kişi görünen ismi değiştirmiş olabilir...
sen bi dediklerimi dene.
05-06-2007, 02:25 PM
konu taşındı...
windows klasöründe wsg32 diye bir klasörde bu program yüklüdür eğer bu program bileşeşenlerini oradan silersen heralde büyük bir ihtimal kalkar...
şu da başlat çalıştır msconfig sonra başlangıc dizinine tıklayın orda wsg32 veya golden keylogger adlı bişe varsa (bunlara benzer de olabilir) bunu kaldırın...
bu programı çalıştırmayı biliyosanız tehlikesini ortadan kalırabilirsiniz... general advanced ve mail diye 3 kısım vardır mail kısmına tıkladığınızda email bölümü bilgilerin gideceği adresitir o adresi kendi adresinizle değiştiriseniz bir sorun kalmaz umarım anlaşılmıştır...
bu programı inş kardeşin atmıştır ama ben sanmıyorum...
kolay gelsin...
windows klasöründe wsg32 diye bir klasörde bu program yüklüdür eğer bu program bileşeşenlerini oradan silersen heralde büyük bir ihtimal kalkar...
şu da başlat çalıştır msconfig sonra başlangıc dizinine tıklayın orda wsg32 veya golden keylogger adlı bişe varsa (bunlara benzer de olabilir) bunu kaldırın...
bu programı çalıştırmayı biliyosanız tehlikesini ortadan kalırabilirsiniz... general advanced ve mail diye 3 kısım vardır mail kısmına tıkladığınızda email bölümü bilgilerin gideceği adresitir o adresi kendi adresinizle değiştiriseniz bir sorun kalmaz umarım anlaşılmıştır...
bu programı inş kardeşin atmıştır ama ben sanmıyorum...
kolay gelsin...
05-06-2007, 02:45 PM
çok tesekkür ederim arkadaşlar
benim kardeş biraz psikopattır
ya da kıskanç diyelim
msn konuşmalarımı falan kaydedermi bu şimdi
yada ne biliyim forum yazılarımı falan
nolur kusura bakmayın hiç anlamıyorum bilgisayrdan
ayrıca kardeşimin kurduğundan artık eminim.normalde odama girmezdi.dün akşam bi daldı.2 saat kalkmadı.bende tv izliodum o arada.ne işler karıştırdığını göremedim
bu programı kurup sadeece girdiğim sitelerimi görebilir diosunuz yani? eğer öyleyse sorun yok bence. çünkü sadece bu siteye giriyorum
denetim masasında ekle-kaldır falan filan yazıyor.acaba onu denesem olurmu
çok sağolun..
benim kardeş biraz psikopattır
ya da kıskanç diyelim
msn konuşmalarımı falan kaydedermi bu şimdi
yada ne biliyim forum yazılarımı falan
nolur kusura bakmayın hiç anlamıyorum bilgisayrdan
ayrıca kardeşimin kurduğundan artık eminim.normalde odama girmezdi.dün akşam bi daldı.2 saat kalkmadı.bende tv izliodum o arada.ne işler karıştırdığını göremedim
bu programı kurup sadeece girdiğim sitelerimi görebilir diosunuz yani? eğer öyleyse sorun yok bence. çünkü sadece bu siteye giriyorum
denetim masasında ekle-kaldır falan filan yazıyor.acaba onu denesem olurmu
çok sağolun..05-06-2007, 02:48 PM
bi tane daha değişik bişey var
oda program sanırım
essential nettolls yazılışı böyle
bunuda anlamadım yine
off allahım
oda program sanırım
bunuda anlamadım yine
off allahım
05-06-2007, 02:49 PM
bir önceki yazdıklarımı denemeni tercih ederim eğer program ekle kaldırdan kaldırabiliyosan kaldır... sadece girdiğin siteleri değil msn şifreni veya nereye şifreli bir giriş yaptıysan onları kayıt eder ve o programda belirlenen e posta adresine yollanır...
05-06-2007, 02:51 PM
the_reason Demişki:
bi tane daha değişik bişey var
oda program sanırım
bunuda anlamadım yine
off allahım
bu program için başkalarının bilgisayarına girme programı olarak da bahsediliyor bunu da kaldır bilgisayarından...
Sayfalar: 1 2