onumuzdekı hafta buralarda olamayabılırım. surda sayılı gun kaldı. tek tek tanıdıklarımın adlarını sayarsam bı kısmını unuturum sanırım. ama hepınıze gercekten yurekten basarı dılıyorum. emegı gecen herkesede tesekkur edıyorum. yaklasık 6 aydır bu aılenın uyesıyım. aıle dıyorum cunku hepınız gercekten cok sıcak ılıskıler ıcındesınız. turkıyenın dort bı yanından mesajlar alıyorum bu benı o kadar mutlu ettıkı sormayın. allah ızın verırse seneyede yenı arkadaslara yardımcı olmaya calısacagım. oyle bır alıskanlık oldukı bu sıte ve paylastıklarımız matemetık formunda cozulmemıs bı soru varsa yatıp uyumadım bu sure ıcınde
hepınıze tekrar basarılar allah yardımcınız olsun.
cengiz erol
meteoroloji memuru
Çok teşekkür ederim hocam...

sizler sayesinde çok şeyler öğrendik..hiç bir karşılık beklemeden bizlere yardımcı olmaya çalışan siz ve diğer hocalarımıza , tüm arkadaşlara çok teşekkürler..
herkeze başarılar dilerim..
onumuzdekı hafta buralarda olamayabılırım. surda sayılı gun kaldı. tek tek tanıdıklarımın adlarını sayarsam bı kısmını unuturum sanırım. ama hepınıze gercekten yurekten basarı dılıyorum. emegı gecen herkesede tesekkur edıyorum. yaklasık 6 aydır bu aılenın uyesıyım. aıle dıyorum cunku hepınız gercekten cok sıcak ılıskıler ıcındesınız. turkıyenın dort bı yanından mesajlar alıyorum bu benı o kadar mutlu ettıkı sormayın. allah ızın verırse seneyede yenı arkadaslara yardımcı olmaya calısacagım. oyle bır alıskanlık oldukı bu sıte ve paylastıklarımız matemetık formunda cozulmemıs bı soru varsa yatıp uyumadım bu sure ıcınde
hepınıze tekrar basarılar allah yardımcınız olsun.
cengiz erol
meteoroloji memuru
foruma katkılarınızdan dolayı çok teşekkürler hocam...sınava girecek bütün arkadaşlara başarılar..
hiçbir karşılık beklemeden bize verdiğiniz emek için çok teşekkür ederim.buradaki tüm arkadaşlarıma sınavda başarılar diliyorum

cok sagolun hocam cok tesekkurler hersey için...herkese,tum dersizle ailesine basarılar diliyorum.umarım hersey gonlumuzce olur ve emeklerımızın karsılıgını alabılırız.
Allah razı olsun hocam. Türev için az cebelleşmediniz benimle

. Hakkınızı helal edersiniz inşallah
aynı şekilde arkadaşlar keşke şu öss yi herkesin kazanabilmesi gerekse çünkü herkes çok çalıştı herkes emek sarfetti en önemliside emek ondan herkes kazansa ne mutlu bir olay olur genede çok çalışan gecesini gündüzündem menfaat eden arkadaşlar emeğinin karşılığını alsın diliyorum
HERKESE BAŞARILAR DİLİYORUM.....
cok teskkr ederiz hocam yardımlarınız için umarım bizlerde size güzel haberler veririz