Evet arkadaşlar OKS bugün bitmiş bulunmakta.. Sınav acayip derecede kolaymış.. Giren öğrenciler ve öğretmenler sürekli bunu belirtiyor.. Umarım ÖSS de aynı derecede kolay olur.. Haftaya da bizler sınav salonunda olacağız.. Bakalım nasıl olacak

ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN KARDEŞLERİM....
ya ben bu çocukları görünce bile heyecanlandım. bakalım sıra bize gelince nasıl olacak...
heyecen yok,korku yok,karamsarlık hiç yok...
hadi bakalım son bir hafta...
hepimiz için hayırlısı...
İYİ ÇALIŞMALAR....
ayy evet ya sınav iyi de geçse kötü de geçse insanın o anki rahatlığı hiç birşeye benzemiyor..bööyllee birşey uçup gidiyor adeta üstümüzden..tecrübe kazandık artık.. sevindim sınavın kolay olmasına kardeşlerimiz umarım fazla zorlanmamışlardır..darısı başımıza.. yine duygulandım ben yaa

ben soruları televizyondan izledim.tarih soruları gerçekten öss ayarındaydı.ama mahalleden edindiğim izlenime göre milletin sınavı iyi geçmemiş.derin bir sessizlik var.gelecek hafta biz de sınav salonunda olacağız.size ufak bir tavsiyem var.sınava giderken ebeveynlerinizden(bayılıyorum şu lafa) hiçbirini yanınızda götürmeyin.gerçekten bu sizin ruh halinizi değişik yönde etkiliyor.tek başınıza gidin ve kendinize güvenin.yapın çıkın o kadar.
YOK CANIM O KİŞİDEN KİŞİYE DEĞİŞİR.KİMİNİN AKLIDA EVDE KALIR NE YAPIYORLAR, MERAK EDİYORLAR MI, VS. ŞEKLİNDE.
AMA TEK GİTMEK İSTEYENLER TEK GİTSE ÇOK DAHA İYİ OLABİLİR KANAATİNDEYİM

bn ailemi götürmeyeceğim geçen sene üniversiteyi kazanıp giden bi arkadaşlım var onunla birlikte gideceğiz bnm için böylesi daha iyi olur kanaatindeyim..
Ben tv den bazı soruLara baktım,bEnce o kadar da basiT değiLdi sınav..Ama hEr kes emeğiNin karşıLığını aLır..HerkEse iyi çaLışmaLar.
offf ben de kimseyi istemiyorum ama annneeeemmmmmm!!!!