Dersizle Forumları

Full Versiyon: kafama takıldı
Şu anda tam olmayan bir veriyonu görüntülüyorsunuz. Tam versiyonu görmek için, buraya tıklayın
arkadaşlar ben dün deneme sınavı oldum dersanede. ve yanlışkla mat 2 sorularını kaydırmışım.nasıl böyle bir hata yaptım anlamaıyorum.neyse.0 doğrum çıktı haliyle.bana ea2 den sıfır gelmiş puanım.edsos 26 doğru 4 yanılşım vardı.bu seene puan değişkliğinde mat 2 den yapılamasa bile ed sosun puanı hesapa katılıyodu diye biliyorum.öyle bir değişik yaplımıştı.benim puanın yanışmı hesaplandı yokda öyle bişi yokmu.yardım edin lütfen.
Bu değişiklik daha yeni yapıldıgı için dershaneler bunu uygulamamıs olabilirler. Ama gerçek sınavda hesaplanacaktır.
Herhalde dersane bunu hesplama sisteminde düzeltmemiş yoksa ösym açıklma yaptı bu konu hakkında
oh be saol arkadaşım ya.yani yapıldı dimi öyele bir değişlik.hiç mat 2 yapamasanda bile yine de hesaplanıyo mat 2 .yani yanılş bilmiyorum.eminsin sende.dimi
osym.gov.tr de yazıyor zaten artı dersanelerin rehberlik hizmetlerininde söylemeleri gerekir.
tabiki. tasalanma sen siritan
ÖSS'de son dakika değişikliği
ANKARA (03.06.2007) ÖSS sınavına onyedi gün kala ÖSYM'den sayısal alanda puan hesabında değişiklik kararı geldi. ÖSYM tarafından1 Haziran'da yapılan, yeni değişikliğin geçen yıla oranla yüzde 50 daha fazla adayın puanın hesaplanmasını sağlayacağı belirtildi.

ÖSYM Başkanı Prof. Dr. Ünal Yarımağan, değişikliği “Geçen sene SAY-2 puanını hesaplamak için MAT-2 ve FEN-2’den alınması gereken s puan vardı. Bu yıl sadece MAT-2 değil, FEN-2’den de 0.5’i geçenlerin puanı hesaplanacak” şeklinde duyurdu. Yarımağan bu değişikliğin, 185 barajını aşan daha fazla adayın puanının hesaplanacak olması anlamına geldiğini söyledi.

Yarımağan, bu yıl 185 baraj puanını aşan sayısal öğrencilerinin, eşit ağırlık 2 ile öğrenci alan iktisat işletme sınıf öğretmenliği gibi programları da tercih edebileceklerini hatırlattı.

şimdi internetten baktım.böyle bir açıklma yapmış sadece.bide ösym ye bakayım.ben
Referans URL