Dersizle Forumları

Full Versiyon: Haydi gençler sınava!
Şu anda tam olmayan bir veriyonu görüntülüyorsunuz. Tam versiyonu görmek için, buraya tıklayın
ben hepimizin elimizden gelenin en iyisini yaptığına yada en azından yapmaya çalıştığına eminim.
bundan sonra artık hakkımızda hayırlısı.inşallah herkes hakettiği yeri kazanır bu sene.ve hatta bu sene olmazsa bi daha ki sene kazanır.ama mutlaka kazanır.
ve ben ayrıca bir şey daha eklemek istiyorum.
-hepinize gerçekten çok ama çok teşekkür ederim.hepimiz öss nin bir sıralama sınavı olduğunun bilincindeyiz.ve buna rağmen hiçkimse bilgisini kimseden esirgemedi.herkes tüm bildiklerini ortaya koyarak tüm arkadaşlarla paylaştı.bilginin gerçekten paylaşıldıkça çoğaldığını öğrendim ben burda.hepinize tekrar tekrar çok teşekkür ederim.

ÖSS DE BAŞARILAR...
evet ya inşallah burda paylaşıcaz güzel netlerimizisiritan
ya az zaman kaldı ama panik yok yapıp gidicem eskisehire yada adanaya gulengulen
kursatavril Demişki:

ya az zaman kaldı ama panik yok yapıp gidicem eskisehire yada adanaya gulengulen

bende aynı yerleri düşünüyorum arkadaşımgozkirpbaşarılar
İnş Allah herkesin gönlündekini nasip eder.Ben de hazırım bir an önce gelse de 17 haziran yapıp çıksak siritan
Arkadaşlar o heyecanı ilk defa tatacam bu sene yeni mezunum ilk senem olacak sınava hiç çalışmadım desem iyidir son 1 hafta çalışmaya karar verdim nedense bir kça bilmediklerimin üzerien gidiyorum.Ama umutluyum kendimden.Unutmayın İnanmak başarmanın yarısıdır...
Ya kimse ne ısmarlayacagını yazmamış ama olmaz ki boyle arkadaşlar
Herkese başarılar diliyorum Umarım herkes istediği yeri kazanır
bendede heyecan yok denemelerde ve geçen senenin sorularında yaptığım netlerle istediğim yere girebiliyorum(keşke geçen sene sınava girseydim boşuna yatay geçiş hakkımı kullandımuzgun3)bu arada genç mühendis istediğim yere bir yerleşeyim o zaman hesabı kapatırız gulengulengulen
kaan alkılınç Demişki:

bendede heyecan yok denemelerde ve geçen senenin sorularında yaptığım netlerle istediğim yere girebiliyorum(keşke geçen sene sınava girseydim boşuna yatay geçiş hakkımı kullandımuzgun3)bu arada genç mühendis istediğim yere bir yerleşeyim o zaman hesabı kapatırız gulengulengulen

teşekkürler kaan
İnşallah herkes kazanır o zman ben en güzel hediyeyi almış olurum.
Allah Yardımcınız Olsunuz...
Sayfalar: 1 2 3
Referans URL