Eveeet arkadaşlar bugünden itibaren sınav(lar)a sadece günler kaldı.Ben burda herkesin birbirine yardımcı olduğunu,kimsenin kimseden bildiğini eksik etmediğini gördüm.Güzel sorularımız,cevaplarımız ve paylaşımlarımız oldu.Yeri geldi ümitsizliğe kapıldık.(şekil a

)Ama artık ne geçmişte yapamadıklarımız için üzülmeliyiz,ne de gelecekte bir şey yapamayacağız diye endişe duymalıyız.Elimizden geleni yaptık çünkü sonucu bekleyip görmek kaldı bir tek geriye

Psikolojimi böyle hazırlamaya başladım

Sınavda yaparım heralde diye düşünüyorum şu an için;bir kaç eksiğimi(!)de tamamladıktan sonra tam anlamıyla hazırım denilebilir(Hala eksiklerim var bu arada

ama umutluyum..sizler sağ olun

)..Siz sınava karşı ne tür bir tutum içindesiniz ve kendinizi ne kadar hazır hissediyorsunuz?
VALLA NE ÇOK İYİYİM NE DE ÇOK KÖTÜYÜM 3. GİRİŞ CANIMI HİÇ SIKMAMAYA ÇALIŞIYORUM AMA BU SENE OLCAK İYİSALLAH BENCE HERKES GÜLE OYNAYA GİTMELİ SINAVA ÇÜNKÜ ÇOK ÇALIŞTIK ÇOK TER AKITTIK HERKES DE BİTMESİNİ BEKLİYOR DUR ONUN İÇİN PAZAR GÜNÜ SINAVA GİRİP TÜM YIL DERSANEDE YAPTIKLARIMIZI BİR KEZDE SINAVDA YAPMALIYIZ ZOR DİYE BİRŞEY YOK ÇÜNKÜ 1 YIL AYNI KONULARI GÖRDÜK AYNI TESTLERİ ÇÖZDÜK
ŞUNU UNUTMAYALIM BU DAHA BAŞLANGIÇ ÜNİVERSTEDE OLANLAR NE YAPSIN SINAV SINAV SINAV....HAYAT HEP SINAV
Halden anlayan varmış be abicim

SInavdan sonra burda buluşuruz herkes netlerini paylaşır.
Kazanan arkadaşlar bir şey ısmarlarlar artık

Ne kadar bedavacıyım yaw
Bence yeter ki kazanalım da kim ne isterse ısmarlarız(:Burda herkes çok çalıştı.Umarım hepimiz emeğimizin karşılığını alırız.Benimde 3. senem matematik hariç sıkıntım yok gibi görünüyor.):Ama ümitsiz değilim.İnşallah tüm dersizleci arkadaşlar için iyi şeyler olucak ve mutlu olucaz.Birkaç gün daha hepimize iyi çalışmalar arkadaşlar(:
Ben halen çalışıyorum. Halen eksiğim var. Ama sınava daha çoook var.

Ben halen çalışıyorum. Halen eksiğim var. Ama sınava daha çoook var.
EWET ARKADAŞIM BANA DA ÇOK UZUN GELİYOR ŞU ZAMAN SANKİ KOCA BİR YIL GİBİ GELİYOR.BİR TÜRLÜ GEÇMİYOR...İNŞALLAH HERKESİN SINAVI ÇOK İYİ GEÇER VE BURADA BERABER SORULARI ÇÖZERİZ.
HERKESE BAŞARILAR...
Benimde 3.senem artık bu sene kazanmak istiyorum

Umarım herkes istediği yeri kazanır

walla utanarak söylüyorum bnm de 3 girişim

bu sene 4 yıl kazanamıycam çünkü mat yok bende ama 2 yıllık ea bölümünden güzel bir yere gideceğimi umuyorum inş bu sene herkes dilediği yeri kazanır arkadaşlar o kadar çalıştık emek werdik olmalı bu sene herkeze başarılar . bu arada genç mühendis ist 12 yıl kazanırsan sana söz kıyak bir yemek ısmarlarım

ya pardon 2 yıl kazanırsam

bende hazır gibiyim şuanki netlerimden ve de puanımdam memnun olmaya çalışıyorum herkese başarılar inşallah herkez güzel netlerini paylaşır bizimle