Dersizle Forumları

Full Versiyon: ÖSS Party!
Şu anda tam olmayan bir veriyonu görüntülüyorsunuz. Tam versiyonu görmek için, buraya tıklayın
Selam sevgili arkadaşlarım.

Bütün sene sınav stresi dedik durduk.Kah kendimizi yedik, kah arkadaşlarımızı, ailemizi.Bazen de kardeşimize sardık.Ne için: kıçı kırık bir sınav, üstelik de kıçı kırık olduğu toplumun her kesimi tarafından kabul edilmiş bir sınav için.

Arkadaşlar ÖSS tüm sene hayatımızın merkezinde oldu.Düşünsenize tam bir yıl boru değil.

ÖSS'yi bu derece önemli kılan neydi? Tabii ki geleceğimizde olacağımız bizi şekillendireceğinin sanılması...
Yanlış.Bizi asıl biz belirleyeceğiz.Öss bizim gelecekte nerede olduğumuzu belirleyecek.Biz ise bu yeri değiştirme fırsatına her zaman sahip olacağız.

Öss'ye girecek iki tür öğrenci var.
- Bir meslek edinip hayatını iyi bir gelirle devam ettirmek için girenler.
- Hayatlarını tutkuyla yaşayıp bir alanda kendini illa ki, getirirsine bakmadan bir yerde hayal edip oraya ulaşmak için girenler.

Birinci gruba söylenecek tek şey çok para kazanmanın birçok yolu olduğudur.Sınavdan istenen alınamasa dahi herhalde bu yolları bulup hayallerine kavuşurlar.Bunu nasıl yaparlar: çalışarak ( ders çalışmak gibi değil eğlenceli inanın), okuyarak.Bir de bu çalışma ve bilgi birikimini zekalarıyla harmanlarlarsa sabancı yol versin bir zamanların öss mücahidleri geliyor.Hey hey.

İşte sınavdan kaygı duyması normal karşılanabilecek insanlar...İkinci grup.Bu grupta yaşayan canlılar anaerobtir..Pardon pardon karıştı. siritan Bu grubun kaygısı normal karşılanır da bu gruptaki sevgili arkadaşlarımızın tutkularını yaşayabilmeleri için öncelikle normal insanlardan farklı olmaları gerekiyor tabii ki.Bilim adamı olacak adam ya da dünyayı kurtarcak sen ben gibi olur mu?Eh tutkusunu yaşayabilecek güçte olduğunu kendine kanıtlayabilir kaygısını bir kenara atarak şu son günlerde.Kaygısızsan adamım bizler dünyayı kurtaran adamlarız.

Arkadaşlar elimizden geleni yaptık.Artık gerisini Allaha bırakalım.Tevekkül.siritan

Tekrarlayım:
"Arkadaşlar ÖSS tüm sene hayatımızın merkezinde oldu.Düşünsenize tam bir yıl boru değil."

Bırakın da şu son saatlerde hayatınızın merkezinde başka şeyler yer alsın, sinemaya gidin, ne bileyim tenis menis oynayın birşeyler yapın yahu.
Zaten gerekli olan da bu bütün sene gereğini yap son gün popona zor gelsin.Olmaaz.

Yukarıdaki zırvalardan sonra arkadaşlar mevzuya geliyorum sonunda.Yarın sınavdan sonra İzmir'de ÖSS party yapıyoruz.Tüm Dersizleyi aramızda görmek istiyoruz.Otobüsler kalkıyor yurdun dört yanından.Ehehe o kadar da değil de neyse gelmek isteyenler olursa organize edebilirim.Yapacaklarımıza hep birlikte buluşunca karar vereceğiz.Katılın yav şu site sadece ineklerden oluşmuyor değil mi var mı orada birileriii. siritan
mümkünse ben inek olmak istiyorumgulen
sevgili muaythai

Zaten mersin'desin.Bence istiyorsun gelmeyi ama mümkün olmadığından inek olmak falan filan. Şaka yapıyorum. siritan

Neyse canım muaythai olmadan tadı da çıkmaz ama biz yine partimizi yaparız.Arkadaşlar benim halihazırda party ekibim var(party diye yazılıp parti diye okunuyor siritan ).Ben siz de eğlenin stresinizi atın diye söyledim.
"Neyse canım muaythai olmadan tadı da çıkmaz" tabi canımmm çıkarmı hiçgulen Sadece birazcık kopacan o kadarsiritan
Ya sizi üniversite değil emeklilik sınavına soksunlar.Ne bu uyuşukluk Allahım ya bir insan evladı party var wuhaa gideyim demez mi ya koca sitede.

Neyse bu saatten sonra topic takibi yapamıcam.Şu andan sonra katılmak isteseniz de sizi almam partyme. siritan

Herkese başarılar arkadaşlar.Umarım hepimiz seneye istediğimiz üniversitenin kampüsünde lak lak yapıyor oluruz.Kalın sağlıcakla.
dostumxxtt
arkadaşlar ankarada da olsun böyle birşey
Referans URL