Dersizle Forumları

Full Versiyon: "Öğrenci Seçme Sınavınız" nasıl geçti arkadaşlar?
Şu anda tam olmayan bir veriyonu görüntülüyorsunuz. Tam versiyonu görmek için, buraya tıklayın
idare eder benim sizin?
benimde eh işte..geçen sene iyiydi dedim kötü çıktısiritano yüzden net söyleyemiyorum.14:00de trt vercekmiş cevapları öyle duydumsiritan
bekliyor olACAĞIM
iğrenç geçti yine yetiştiremedim uzgun3
ya benim de ikinci bölüm iğrenç ötesiydi.çok zordu yaaa.. uzgun3

aynen felsefede hoca son dk dediğinde en kısa 2 sorusunu buldum onları cevapladım siritansiritansiritansiritan
yaa of yaa sürem yetmediii :'( mat 2 deki bazı sorular çok uğraştırıcıydı..
evet arkadaşlar benim salonumdaki hocalar bile kafayı yedi onlar bile zor dediler gulengulengulen benim sınavım iyi geçti boş bıraktıklarım olsa da fena değildi mat fenaydı uzgun3uzgun3 ama önemli deil şimdi kendimizi dinleme zamanı sıkı çalışmalar sonucu geçen bir sene neticesinde az da olsadinlenmeyi hak ettik sanırım öyle değil mi....dil.....gozkirp
geçmiş olsun arkadaşlar..bana sos1 ve mat2 zor gibi geldi..sos1den özellikle tarihten boş bırakmıştım ilk seferde..neyse inşallah hayırlısı olur..tekrar geçmiş olsun...
bi 15 dk daha olsa çok güzel olurdu çünkü türkçeye vaktim yetmedi.fen 2 iyiydi..

ayrıca..
sınavda çok sakindim fakat kadın son 30 dk. diye bağırınca elim ayağım titredi..ve kızın biri sürekli kraker yiyodu..çok sinirim bozuldu
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13
Referans URL