Dersizle Forumları

Full Versiyon: öss'de felsefe kitapçığında hata
Şu anda tam olmayan bir veriyonu görüntülüyorsunuz. Tam versiyonu görmek için, buraya tıklayın
baby_cim
NTV’nin ÖSS özel yayınına katılan Final Dergisi Dershanesi Bakırköy Felsefe Bölüm Başkanı Handan Kızıltürk, sosyal 2. bölümünde yeralan 26. sorunun yanıtının hatalı olduğunu belirtti.

A şıkkında “basit tekil önerme” yazdığını, ancak sorunun doğru yanıtının “basit tikel önerme” olması gerektiğini belirten Kızıltürk, sorunun iptal edilmesi gerektiğini söyledi.

alıntıdır
OLmasAdyDı ŞaşarDım Zaten
soru iptal edilirse puanlama nasıl olacak?
her sene nasıl oluyorsa bu sene öyle olucak
hem ösym yanlış oldugunu kabul etti mi
geçen sene de kimya sorusu yanlış dediler ama ösym kabul etmedi
hatta olayı abartıp dava acanlar bile oldu ama sonuc '' 0 ''
5 Mantık sorusundan 1 yanlış, gerisi doğru. O da bu soru. Sınavda da kafam çok karıştı. I. ile III. birbirini tutmuyor. Saçma sapan soru yapmışlar.
ya neresi yanlış anlamıyom. gayyet güzel soruydu siritan
baby_cim
ne bilim ben yaw onların yalancısıym valla sözlecide değilim bilmiyorum okudum belki kafası karışanlara yardmcıı olur diye açtım konuyusiritan
evet ben de 2 şık arasında kalmıştım bu ve diğer bi şık vardı onu işaretledim cvp bu çıkınca da çok şaşırmıştım ama soruda bi cinslik vardı saçmaydı...
hayret her sene sayısaldan yanlış çıkardı bu sene sözelden çıkması şaşırttı.
bende soruyu boş bıraktım tekillikle alakası yoktu sorunun ben şimdi soruyu boş bıraktım ya bana bir getirisi olur mu?siritan
Sayfalar: 1 2
Referans URL